Bbw Shemale    gedeeld  post
49 w

Een vraagje aan de leden:

Zijn er hier mensen met kennis van erotiek-marketing of die contacten hebben in de erotiek-wereld?

We hebben de afgelopen maanden er hard aan gewerkt om voor jullie een killer-website te maken waar jullie terechtkunnen voor jullie dagelijkse portie geiligheid en erotiek.

Echter, wij stuiten op heel wat problemen wat betreft het krijgen van leden.

Andere erotiek websites willen niet naar ons linken, als wij hen aanschrijven krijgen bij ZERO reactie, vreemd, want Fucknet is er ook voor hen namelijk, maar zij nemen niet eens de moeite de website te bekijken.

We hebben weinig budget voor reclame-campagnes en moeten vanuit het niets populair zien te worden, zónder budget. De site op zich kost al veel geld, we hebben geen sponsors die zaken voor ons bekostigen maar toch willen wij dat een zo groot mogelijk publiek van onze dienst geniet.

Daarom is het ook van groot belang dat jullie zoveel mogelijk vrienden vertellen over ons leuke platform, we willen namelijk zoveel mogelijk leden omdat een erotiek-platform in déze vorm nog niet bestond.

Zijn er mensen met creatieve ideëen op Fucknet die kunnen helpen met het populair maken van Fucknet? Tenslotte komt het ook jou ten goede als wij hier veel leden hebben.

#fucknet #mededelingen #durftevragen

GIF