Ik zou het leuk vinden om wat meer geile ervaringen van andere Fucknet-leden te lezen.

Tot nu toe zie ik nog niet veel creativiteit als het gaat om het delen van spannende ervaringen en heb het idee dat er meer pottenkijkers dan actieve leden zijn.

Ik heb net déze spannende ervaring gedeeld. Wat zijn jullie spannende ervaringen op sexueel gebied?

Schroom niet, het kan hier gewoon.

Ik hoorde een tijdje geleden dat mijn favoriete cafeetje Bonaparte in Rotterdam was afgebrand.

Het was altijd mijn favoriete hang-out en hier heb ik vaak geile mannen opgepikt en nam ze vaak mee naar huis om me lekker door hun te laten neuken.

Regelmatig zat ik ook stiekum op het toilet geile mannen af te zuigen, ook al mocht het niet, ik deed het stiekum 😅

Ik heb er heel spannende dingen meegemaakt. Zo maakte ik eens mee dat er zomaar een turkse lul vanonder mijn rokje in mijn kontje werd geschoven, terwijl er allemaal mensen omheen stonden die het niet eens door hadden, wat was dat geil en spannend 😋

Ook ben ik een keer door een marokkaan geneukt terwijl ik boven aan een tafeltje zat. Het ging heel geniepig. Ik zat gewoon met mijn beide benen om zijn middel heen en niemand had door dat hij gewoon daar aan dat tafeltje zijn pik in me stak en ter plekke neukte. Ik word er nog geil van als ik eraan terug denk. Naast ons zat een koppeltje dat volgens mij hetzelfde deed, want zij zat boven op haar vriend (denk ik) met zijn pik in haar, want ze maakte neukbewegingen.

Bonaparte was een (gay)bar (vóór het deze eigenaar had) waar veel onguur volk op af kwam, er kwamen ook veel travestieten en transsexuelen en veel turkse en arabische mannen en onderwereldfiguren kwamen daar op af.

Ik kwam daar speciaal omdat ik op hun geilde. Wat wás ik toch een slet. Héérlijk.

Helaas gaan leuke tijden altijd weer voorbij maar ik zou het graag allemaal nogeens herbeleven 😋

https://www.rijnmond.nl/nieuws..../1684275/eigenaar-ca

Eigenaar café Bonaparte belandt in nachtmerrie nadat zijn levenswerk afbrandt - Rijnmond
Favicon 
www.rijnmond.nl

Eigenaar café Bonaparte belandt in nachtmerrie nadat zijn levenswerk afbrandt - Rijnmond

Afgelopen donderdagmiddag gaat aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Gay- en Dragcafé Bonaparte in vlammen op. Als eigenaar Richard Opsteegh een dag later de deur van zijn pand opendoet, schiet hij gelijk vol. Het zal een lange weg worden voor hij zij