43 w ·Vertalen

Voor de haters Goeiemiddag Fucknet-vrienden ...

Ik heb in mijn leven vaak te maken gehad met haters, met mensen die mijn levensstijl afkeurden, dat ik eerlijk uit kom voor mijn seksualiteit, dat ik sekswerker ben geweest en op die manier heb moeten zien te overleven.

Echter, geen van die haters zou ook maar één dag in mijn schoenen kúnnen of dúrven lopen, want níemand heeft het lef om op dagelijkse schaal zóveel gehaat te durven worden als ik, om letterlijk uitgekotst te worden door de maatschappij omdat je 'maar' een transgender bent.

Er zijn er weinigen die dit kunnen verdragen en toch, ik verdraag het al mijn hele leven, want weet je? Ik wordt liever gehaat om wie ik wérkelijk ben dan bemínd om iemand die ik niet ben, en eigenlijk zijn jouw haters degenen die het méést van jou houden, ze zijn eigenlijk, zij het weliswaar STINKEND JALOERS, jouw grootste fans. Haat en liefde staan namelijk zéér dicht bij elkaar.

Zij willen jou zijn, jouw leven leiden, wat van jouw essentie bezitten, maar zij durven dit niet uit angst voor stigma's en veroordeling vanuit de familie, vrienden- of kennissenkring 😅

Maar ik heb overal maling aan, neem de haat voor lief, en nóóit, maar dan ook nóóit heeft hun haat ervoor gezorgd dat ik mijn leven mínder lijd dan zíj zouden willen 😅

Eat your heart out haters, i'm thriving 🤣🤣🤣