Beheer Fucknet    gedeeld  post
43 w

Goedemorgen Fucknetters,

Hebben jullie de update al gelezen?

Fucknet heeft er een paar leuke, nieuwe functies bij waarmee jij zeker blij zult zijn.

Hebben jullie er al gebruik van gemaakt?

Zo niet, ga dat dan maar gauw doen, want het is bijzonder lucratief 💸💸💸

Lees er alles over in het bijgesloten bericht!

Wij wensen jou nog een fijne, geile dag!

De update is gelukt.

Vanaf nu zul je een aantal leuke, nieuwe opties vinden op Fucknet, w.o. de mogelijkheid om geld te verdienen met jouw erotische / pornografische content. Fucknet gaat dus een beetje worden zoals Onlyfans.

Je moet eerst via jouw 'instellingen / inkomsten genereren' pakketten aanmaken.

Of ga direct naar deze link ➡️ https://fucknet.nl/setting/monetization

Geef je pakketten een naam en de prijs die jij hiervoor wilt hebben.

Als je een nieuwe post wilt aanmaken en je wilt voor díe specifieke post een vergoeding, klik dan onderaan de post naast het wereldbolletje 🌍 op het woordje 'iedereen'.

Er klapt dan een menuutje open.

Klik nu op 'inkomsten genereren' en plaats je post.

Vanaf nu kun jij geld verdienen met jouw erotische content op Fucknet.

Let wel op dat dit materiaal is van jouzelf en een eventuele partner met wederzijds goedvinden en geen content die je ergens van het internet hebt geplukt en waarop copyrights rusten. Geld verdienen aan materiaal van anderen is namelijk niet netjes 🙄

Bij copyright-schending zullen wij jouw Fucknet account tijdelijk deactiveren tot je begrepen hebt dat je geen copyrighted materiaal mag delen.

🔹 INKOMSTEN: 15% van jouw inkomsten gaat naar Fucknet. Deze inkomsten gebruiken wij om bepaalde functies voor Fucknet te kunnen bekostigen, zoals schijfruimte en bepaalde plugins. Vooral video's nemen erg veel schijfruimte in beslag en kosten (bij veel views) veel bandbreedte. Deze kosten betalen wij hier van.

Deze week verschijnt er een artikel op Fucknet waarin wij alles heel duidelijk gaan uitleggen voor jou.

Overige updates:

🔹 Switchen tussen verschillende accounts
🔹 REELS: Fucknet heeft vanaf nu ook REELS net als Facebook. Alle REELS worden weergegeven in het menu links ónder 'video's' en op jouw profielpagina in het menu bovenaan je pagina bij 'REELS'. De directe link naar álle REELS vindt je hier ➡️ https://fucknet.nl/reels/1482
🔹 Video's die in rechtopstaande positie (portrait-mode) gefilmd zijn vullen nu de volledige breedte van het scherm waardoor zij mooier uitkomen en je geen lelijke zwarte vlakken aan de zijkant meer ziet.
🔹 Watchpage: Alle up Fucknet geuploade video's worden vanaf nu getoond op een aparte videopagina. Klik in het linker menu op 'video's' of ga direct naar deze link ➡️ https://fucknet.nl/watch/ Op deze pagina worden overigens alléén video's getoond die hier direct zijn geupload en geen videolinks van websites van derden.

Veel plezier met deze nieuwe functies op Fucknet 🤗

Laat het geld nu maar binnenstromen 💸💸💸

#fucknet #mededelingen #geldverdienen #monetization

image