Adri T      Kletscafe
40 w ·Vertalen

Zo'n avond vliegt weer voorbij he? Kerstkaarten schrijven, documenten uitprinten, van alles en nog wat. De tv is niet aangeweest...

We wilden vanavond nog sexen, helaas niet aan toegekomen. Morgenavond ben ik er niet, woensdagavond en donderdagavond zijn we weg. Vrijdagavond is haar kerstborrel. Zaterdagavond is onze avond. Halen we dan in. Ik ga dan wat anders doen. Luchtbedje in de huiskamer voor de bank. Lekker warm. Net gedoucht. Zachte huid.

Innig zoenen is altijd ons begin. Zij wordt daar altijd opgewonden van. Heerlijk tongen en de zachte huid verkennen. Zonder zoenen kriebelt alles. Met zoenen wordt alles nat. Ik ga haar beffen. Benen uit elkaar en zie haar opgezwollen lippen al glinsteren. Mijn tong draait om haar klit en langs de vulva. Alles neem ik mee.
We doen altijd 69, zo geil om te doen. Vaak speel ik met de wand erbij. Een andere dildo gaat naar binnen, zachtjes heen weer. Klaarkomen wil ze nog niet. Ik ga op mijn rug liggen en ze klimt bovenop me. Ze propt mijn stijve pik naar binnen en legt de vibi tegen haar klit. Megageil vindt ze dat. Wippen doen we dan niet uitgebreid, t drukt tegen mijn schaambeen en das niet altijd prettig. Daarna neem ik haar van achteren. Ze wil graag dat ik haar volspuit. Als ze dan op haar rug draait, stroomt mijn zaad eruit. Ze wrijft dat over haar klit en komt ook klaar. Zo zijn wij. Genieten. Niks moet.

Ik kijk er al naar uit, uiteraard. Mijn stijve pik nu verraad het verlangen. Ermee spelen kan prima, lekker gevoel. Morgenavond ga ik de hele avond ermee spelen. Misschien blijft haar klit ook niet droog. Ze gaat eerst sporten en misschien dat we nog gaan videobellen. Elkaar uitdagen. Zo zijn wij ook. Geniet van je lichaam.

Welterusten..

image