40 w ·Vertalen

Beste vrienden en volgers,

Ik moet even iets kwijt...

Momenteel zit ik tegen een burn-out aan. Al het werk dat ik aan Fucknet heb gehad is me niet in de koude kleren gaan zitten. Ik heb zo hard gewerkt om er hier voor jullie allemaal een leuke website van te maken en alles zo goed en kwaad als dat mogelijk is, makkelijk vindbaar te maken, maar op dit moment is het zo dat ik niet meer kán en eigenlijk geen Boe of Ba meer kan zeggen.

Ca 7 maanden geleden ben ik met zeer veel enthousiasme aan Fucknet begonnen. De eerste leden werden heel enthousiast lid en hadden hoge verwachtingen van dit platform. Ja, het potentieel is er, Fucknet biedt jullie alle mogelijkheden om jezelf erotisch te profileren, echter een nieuwe website met nog nauwelijks tot géén leden komt maar moeilijk op gang.

Gevolg was dat vele leden, die hier enthousiast lid werden, stopten met actief bezig te zijn op de site, omdat zij hoopten dat zij snel veel volgers zouden krijgen en snel veel geile contacten zouden leggen. Maar, als leden niet actief zijn en nooit wat posten, valt een website als deze dood.

Ik hamer er ook regelmatig op om hier jouw vrienden uit te nodigen, over Fucknet te twitteren of te bloggen, om zodoende bekendheid te krijgen in erotiek-land.

De reacties zijn een beetje lauw en vele leden vinden alles maar vanzelfsprekend, terwijl ik al het werk in mijn eentje doe, zonder team van medewerkers die meehelpen deze site tot een succes te maken. Op een gegeven moment wordt al dat werk in mijn eentje mij een beetje teveel.

Als er mensen zijn die beloven mee te helpen en vervolgens zie je ze wekenlang of helemaal NIET meer op de site, dan zinkt de moed mij ook mij de schoenen. Het is teveel werk voor mij alleen en ik heb hulp nodig, anders beland ik nog in een psychiatrisch ziekenhuis.

Bedenk je eens hoeveel werk het is om allerlei informatiepagina's te schrijven, interessante blogartikelen, alle functies in de site goed te laten werken, emails beantwoorden, twitteren, content posten.... dat is misschien voor een 20-jarige makkelijk vol te houden maar niet voor iemand van 52. Ik ben zeker 18 uur per dag bezig met Fucknet.

Daarnaast, als ik even een of twee dagen niets post, valt het hier helemaal stil, dat moet toch niet de bedoeling zijn? Soms heb ik even een paar dagen rust nodig, maar dan merk ik dat niemand meer iets post. Dat vindt ik erg jammer.

Valt heel facebook ook stil als Marc Zuckerberg niets post voor een of twee dagen?

In de tijd dat Fucknet bestaat zijn we met veel moeite naar een ledental van ca 233 gekropen. En dan die 233 leden is maar een heel klein percentage werkelijk actief op de site.

Als ik erotische bedrijven benader tonen zij géén interesse, en dat terwijl ik hier in mijn eentje een social media platform heb neergezet, speciaal voor hén, om hén een plek te geven om hun informatiete delen en dan krijg je gewoon géén reactie.

Ik had gehoopt op meer animo voor dit geweldige platform, maar om eerlijk te zijn weet ik niet of ik er nog mee wil doorgaan. Als ik geen hulp krijg , mensen het na 1 of 2 dagen al opgeven, niet meer actief zijn, ik helemaal opgebrand ben van alle stress en voor niets anders meer tijd heb dan alleen maar Fucknet, weet ik niet of ik er nog wel mee wil doorgaan.

Er moet meer interesse en enthousiasme getoond worden, anders heeft het voor mij weinig zin om hier nog langer mee door te gaan en zet ik de site te koop.

Sorry, dit verwachten jullie vast niet van een webmaster, maar ook ik ben maar een mens, heb niet, net als facebook, duizenden mensen in dienst die meehelpen, met bijv. marketing, contacten met leden en ga zo maar door, het is in je eentje gewoon niet te doen.

Ik moest deze frustraties echt even kwijt.

De komende dagen ben ik ook niet aanwezig op Fucknet omdat ik echt mijn batterij moet opladen , morgen de sterfdag is van mijn vader en ik gewoon niet in een goed humeur ben.

Fijne avond allemaal.