Adri T      Kletscafe
39 w ·Vertalen

Gisteren heb ik een leuke kerstborrel gehad. Dit jaar hebben ze voor een kerstmarkt concept gekozen. Iedereen kreeg een ficitef bedrag aan geld en kon naar eigen keuze bij diverse kraampjes artikelen kopen. Ik ben geslaagd bij de wijnkraam. Het 'geld' wat ik over had, heb ik geschonken aan een goed doel.

Aangezien ik gistermorgen een bestellling in Belgie af moest leveren, heb ik gekozen voor een overnachting na de kerstborrel. Dus hotelletje in de buurt gevonden. Mooie ruime kamer. Helaas op de begane grond dus moest ik de gordijnen wel dichtdoen. Verder lekker relaxed gedaan. Wifi verbinding was niet top met mijn laptop, kon dus niet zoveel op de site kijken. Dus heb wat gekeken naar oud foto en filmmateriaal van mijzelf van jaaaaren geleden. Ander kwaliteitje maar soms niet minder geil. Misschien dat ik hier daarvoor een albumpje op mijn profiel aanmaak.

Helaas is het schermpje van mijn mobiele telefoon ook nog stuk gegaan. Ik heb maar zicht op 1/3 van het totale beeld, niet echt handig bij het appen en Fucknetcontent maken en toevoegen. Vandaag naar de winkel geweest en morgen krijg ik mijn nieuwe telefoon. Tot dan maar via de desktop.

fijne middag en avond nog allemaal

GIF