39 w ·Vertalen

Veel mensen verbazen zich weleens over de vrijheid en schaamteloosheid waarmee ik mezelf uitdruk en dat ik openlijk toegeef wat ik geil vindt en mezelf met onbedekt gezicht aan de wereld durf te tonen terwijl ik sexuele handelingen verricht en bijvoorbeeld aan een lul zuig voor de camera en dat dat dan gefilmd wordt.

'Schaam je je niet? Wat als bekenden jou zouden zien terwijl jij iemand pijpt voor de camera? Ben je niet bang dat mensen jou zullen chanteren?'

Mijn antwoord luidt dan: 'Dat kan mij geen ene mallemoer schelen... Waarvoor zou ik me schamen? Omdat ik aan een lul zuig? En zij een 'kuis en zedig' leven leiden, moet mijn leven dan ook maar zo saai zijn? En bang voor chantage ben ik al helemaal niet, het hele internet weet onderhand wel hoe ik leef, ik ben een publieksgeheim... 😅

Net alsof niemand ooit een lul in zijn of haar mond heeft gehad... We doen toch (als het goed is) allemaal aan sex? Waarom zou dat iets zijn waarvoor je je moet schamen? Omdat 'deugdelijkheid' en 'zedigheid' er bij ons ingestampt zijn door maatschappelijke 'normen en waarden?'

Ik ben een vrij mens. En ik heb de gruwelijke pest aan religieuze mensen die mij hun 'zedigheid' en 'normen en waarden' willen opleggen. Lust moet vrij beleefd worden, want er is NIETS dat lekkerder is dan lust.

Mensen die hun lust onderdrukken worden uiteindelijk krankzinnig door alle onderdrukte geilheid.

Alle mensen die mij ook maar enigszins belemmerden in mijn vrijheid, heb ik verwijderd uit mijn leven. Ik wil alleen maar mensen in mijn leven die mij accepteren zoals ik ben, en zo niet, dan horen deze mensen gewoon niet in mijn leven.

Ik hoef mij niet in allerlei bochten te wringen om iedereen tevreden te stellen. Ik zit niet 'in de matrix', om het zo maar eens te benoemen.

Ik zou willen dat iedereen zo vrij was en zich niet in allerlei bochten moest wringen om iedereen tevreden te stellen, uit angst voor wat anderen zouden kunnen denken.

Vaak krijg ik te maken met mannen die graag met mij willen afspreken , maar zij zitten zo vast in een systeem van allerlei 'verwachtingen' van familie of vrienden, of een cultuur-gebonden gedrag, dat zij bij voorbaat al paranoïde zijn om met mij af te spreken, uit angst om met mij 'gezien' te worden.

Sorry mannen, maar ga eerst maar eens werken aan je innerlijke vrijheid en leer eens om SCHIJT te hebben aan wat anderen van jou denken.

Je kunt dan wel bloedgeil zijn, maar intussen moet jij voor jouw omgeving mooi weer spelen en je anders voordoen dan je bent. Ik hoef dat gelukkig niet en ik hoop dat ik jou inspireer met mijn vrijheid...

Ik zal sterven met een (of meerdere) lul(len) in mijn mond 😋 Iets lekkerders kan ik mij níet voorstellen 😅

GIF