38 w ·Vertalen

Beste Fucknetters,

We vinden het jammer dat het nog steeds rustig is op Fucknet, net als jullie.

We hebben er in de afgelopen 7 maanden, sinds ons ontstaan, van alles aan gedaan om leden te krijgen maar we krijgen helaas niet veel medewerking, zelfs niet vanuit de bewuste doelgroep, de adult industrie.

We hebben geprobeerd advertenties te plaatsen op websites, zoals Sexjobs en andere erotische marktplaatsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij heel summier en mondjesmaat leden kregen.

Plotseling mochten wij niet meer adverteren op Sexjobs, terwijl dit eerst wekenlang wél mocht. We plaatsten zelfs als tegenprestatie een advertentie voor Sexjobs op ónze tijdlijn. Echter, zij waren onverbiddelijk.

Nu Twitter / X ons ook nog geweerd heeft en ons account heeft verwijderd, wordt het voor ons wel héél erg moeilijk om leden te krijgen.

Fucknet is nog een tamelijk nieuwe ster aan het 'erotische firmament'. Nog niet heel veel mensen weten nog van ons bestaan. Dit is ook de reden dat het hier nog steeds stil is.

Af en toe krijgen wij kritiek van teleurgestelde leden die het hier stil vinden. Deze kritiek incasseren wij natuurlijk, maar aan Fucknet ligt het niet.

Wij zijn er voor alle geile mensen, voor iedereen die in de erotische industrie werkt en voor alle ero- en porno bedrijven, c.q. websites, maar geen van hen wil ons steunen en ons helpen een boost te krijgen. Zelfs op collega erotische sociale netwerken mogen wij Fucknet niet vernoemen aangezien wij dan worden aangemerkt als spammer.

Serieus, wij weten het nu ook even niet meer. We hebben hier een killer social media platform maar het is lastig om aan leden te komen vanwege bovengenoemde redenen.

Wij willen, net als jij, dat Fucknet enorm wordt en dat het hier gaat gonzen van de erotische activiteit. Maar de 18+ industrie werkt niet mee.

Het zou al heel veel helpen als men over Fucknet ging praten met mensen in de 'scene', zo zijn websites als bijv. Onlyfans enorm bekend geworden.

We hebben helaas geen budget voor betaalde promotiecampagnes. Het zal dus via mond-tot-mond reclame moeten.

Er is énorm veel energie in dit platform gestoken en we willen graag dat het een succes wordt maar dat kan alleen met de hulp van de leden die er nu zijn .

Er is téveel werk gedaan om het nu op te gaan geven, hoewel die gedachte (helaas) soms weleens bij ons opkomt.

Verspreid het woord aub zoveel mogelijk.

Tenslotte is het universum ook vanuit The big bang ontstaan

.#fucknet #mededelingen #promotie

GIF