Bbw Shemale    gedeeld  post
33 w

Goeiemorgen, lieve, geile mensen,

Ik mag dan zelf wel niet zoveel erotische updates over mijzelf plaatsen, op dat gebied ben ik momenteel namelijk tijdelijk op rust... maar ik breek dagelijks mijn brein om deze erotische community voor jullie allemaal zo leuk, geil en gezellig mogelijk te maken. 😉

En geloof mij, het is een dagtaak, en ik ben er werkelijk 24/7 mee bezig voor jullie.

Toegegeven, het is veel werk, zeker als je het allemaal alleen doet, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen

Ik heb namelijk altijd al een ondeugend sociaal netwerk willen hebben, gewoon, voor de fun én om tegen heilige huisjes aan te schoppen en een statement te maken tegen de preutsheid die heerst op de 'normale' social media, zoals facebook en twitter en met name het grúwelijke Tiktok dat het méést preuts is van allemaal.

Daarom hoop ik ook dat jullie het een beetje kunnen waarderen wat ik hier neerzet met dit platform en nemen jullie het niet als vanzelfsprekend.

Het is mijn hoop dat Fucknet enorm groot wordt en vele geile mensen hun weg weten te vinden naar deze leuke community en hopelijk help jij mij daarbij een beetje door jouw vrienden erover te vertellen.

Zet het op je website (als je die hebt), vertel mensen in de business dat je hier te volgen bent, help Fucknet naar grote hoogte te stijgen...

Ik zou jullie er enorm dankbaar voor zijn 🙂