32 w ·Vertalen

Hoe vinden jullie de site er uitzien?

Ik ben zelf helemaal in mijn nopjes over het nieuwe, zwoele ontwerp 🤗

Voorlopig blijft het even zo, wel zo belangrijk voor de herkenbaarheid van de huisstijl.

Toen Fucknet vorig jaar mei van start ging had het een totaal andere look. Ik werd in het diepe geworpen want ik had nog nooit een dergelijk project gedaan.

Ik ben geen professionele webdesigner en heb hiervoor geen opleiding gedaan en heb mezelf alles aangeleerd en moest het allemaal met vallen en opstaan leren. Dit gebeurde allemaal gedurende een vreselijke burnout waar ik me jarenlang doorheen moest sleuren.

Ik wilde al jaren een leuke erotische community voor mijzelf en ben vorig jaar in het diepe gesprongen en ben aan dit project begonnen, gewoon.. púúr voor de fun.

Het is nog niet erg druk hier, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Fucknet grote naam gaat maken in de toekomst. Met dit nieuwe, warme ontwerp moet dit helemaal gaan lukken en ik ben er zeer content over, al zeg ik het zelf.

Ik heb bijna tien jaar lang in een afgrijselijke depressie gezeten en heb veel vervelende dingen meegemaakt die het uiterste van mij hebben gevergd. Jarenlang heb ik geestelijk totaal in puin gelegen. Ik had een boost nodig en kijk eens wat ik hier aan het neerzetten ben 😅

Het is een behoorlijk complex systeem wat ik onder de knie moest krijgen, maar het begint nu echt vorm te krijgen en ik ben supertrots op mezelf. Jullie moesten eens weten wat voor ingewikkelde codes er hele dagen aan mijn ogen voorbij trekken, soms kijk ik er scheel van 😵‍💫 maar ik heb het kennelijk in mij 😅.

Hopelijk vinden jullie het hier net zo leuk als ik en zijn jullie blij met mij als jullie 'webmistress' 😎

Fucknet gaat 'rocken' 🤘😆

Fucknet is nog niet zó enorm bekend, daarom hoop ik op jullie hulp en steun 😘

Heb een hele fijne, geile avond 🤤

GIF