Beheer Fucknet    gedeeld  post
32 w

Goeiemorgen Fucknetters,

Leuk idee?

Misschien leuk om dit hier op Fucknet ook in te voeren?

De hashtag #followfriday is een begrip dat ontstaan is op het sociale media platform Twitter. Het concept achter #followfriday is om op vrijdag andere accounts te aanbevelen aan je volgers, zodat zij deze accounts kunnen volgen en op deze manier hun eigen netwerk kunnen uitbreiden.

Tegenwoordig wordt de hashtag niet alleen meer op Twitter gebruikt, maar ook op andere sociale media zoals Instagram en LinkedIn. Het doel van #followfriday is om elkaar te helpen groeien in volgers en zo ook in bereik. Het is een manier om nieuwe en interessante accounts te ontdekken, maar ook om jezelf en anderen in de schijnwerpers te zetten.

De hashtag is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Op vrijdag zetten gebruikers hun favoriete accounts in het zonnetje en delen ze hun aanbevelingen met hun volgers. Dit zorgt niet alleen voor meer interactie tussen gebruikers, maar ook voor een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid. #followfriday is daarmee meer dan alleen maar een hashtag, het is een gemeenschap die elkaar steunt en inspireert.

Het is een krachtig middel om je netwerk te vergroten en jezelf en anderen op een positieve manier te promoten. Dus laten we op vrijdag allemaal de hashtag #followfriday blijven gebruiken en elkaar helpen groeien!

GIF