30 w ·Vertalen

Tja, waar ben jij zo allemaal mee bezig Zohra?

Nou, héél wat 😅

Zo ben ik bezig allerlei informatiepagina's van Fucknet aan te vullen en te 'vermooien'.

Daarnaast ben ik zéér druk bezig geweest met het pimpen van mijn eigen profielpagina, met #css.. het is werkelijk een kunstwerkje geworden, al zeg ik het zelf 😅 ik krijg er warempel het oude 'Hyves' gevoel van terug, maar dán beter én leuker, dat durf ik vól zelfvertrouwen te zeggen.

Ik hoop dat er op Fucknet in de toekomst, net als op Hyves vroeger, leden komen die complete pimpsetjes gaan aanbieden. Maar daarvoor is het denk ik nog te vroeg.

Zelf ben ik in ieder geval enorm verheugd over het feit dat ik een website heb gecreëerd die véél leuker is dan Hyves ooit wás, maar dan op erotiekgebied. Alleen moet het grote publiek het nog gaan ontdekken. Ik ben dan ook druk bezig met linkverzoeken her en der te plaatsen en persoonlijk erotiek websites uit te nodigen om hier eens een kijkje te nemen.

Het is namelijk nog niet zo makkelijk om een website als Fucknet aan de man te brengen en mensen ook daadwerkelijk de moeite laten nemen om alle mogelijkheden van dit schitterende platform te ontdekken.

Je moet als webmaster wat dat betreft een lange adem hebben 🙄

Websites als Facebook en Twitter / X hebben een heel team van personeel dat werkt aan de site, de promotie en de marketing doet, ik doe het allemaal alleen, daarom duurt alles ook nogal lang, want ik heb namelijk maar één paar handen 👐

De aanbiedingen voor hulp lopen ook niet echt 'storm', dus.... Geduld aub.

Fucknet komt er wel ☺️

Fijne avond allemaal 🍷🤗

GIF