29 w ·Vertalen

Er moet mij even iets van het hart 🫤

Sinds het ontstaan van Fucknet heb ik veel ledenaanmeldingen gezien. Sommige mensen kwamen en sommigen gingen weer.

Toen ik Fucknet creëerde had ik een platform in gedachten waarop leden erotische content konden delen. Bijvoorbeeld spannende video's van sites als Xhamster of Porntube of gewoon spannend materiaal van zichzelf op hun eigen tijdlijn.

Waar ik bang voor ben is dat teveel mensen Fucknet zien als een datingsite. Men registreert met een profiel, plaatst een keer een berichtje of fotootje en vervolgens zie je ze nooit meer terug.

Het is niet zo dat het allemaal vanzelf gaat nadat je een profiel op Fucknet hebt geregistreerd. Als je interactie wilt zul je consistent dingen moeten blijven posten om jouw volgers geïnteresseerd te houden.

Een keer één berichtje posten met bijv. een tekst als 'Hallo, ik ben geile man, ik zoek date', zal niet een hele horde fans op je doen storten. Je zult regelmatig nieuw materiaal moeten plaatsen om interessant te blijven.

Hoewel er dating GROEPEN zijn op Fucknet, is het als platform géén datingsite maar een sociaal netwerk waarop je geregeld interessante content moet plaatsen, net zoals je bijvoorbeeld op Facebook zou doen, het gaat om het delen van momenten.

Het is jammer om te zien dat veel leden het na aanmelding en het plaatsen van 1 á 2 posts al opgeven en nooit meer terugkomen.

Ik heb keihard gewerkt om voor jullie een supermooie en leuke website te creëeren om ondeugende dingen op te plaatsen, want dat wilde men namelijk zo graag. Het is teleurstellend als men dan na hun eerste bezoek zich niet meer laat zien op Fucknet.

Je hoeft echt niet altijd persé berichten te posten met daten als doel.

Datingsites, daarvan zijn er al miljóenen en Fucknet is géén datingsite.

Deel ook eens wat over je (erotische) werk, website, of zoals ik zelf regelmatig doe, linkjes naar Xhamster video's die ik spannend vindt, een spannende foto, een belevenis, een schuine mop, een seksverhaal, een sexy meme, wees creatief...

Ik wil Fucknet niet voor niks hebben gemaakt en er al bijna een jaar keihard aan werken om zoveel desinteresse te bemerken.

Voorop staat dat Fucknet een platform moet zijn waarop we lol en plezier hebben met elkaar 😃

Moet Fucknet doorgaan of niet?

Zo ja, post dan ook wat 😏

Einde mededeling 😃

GIF