1 y ·Vertalen

Geachte leden,

Wij vragen jullie om jullie geduld met Fucknet 😀

Het platform is nog maar heel kort geleden van start gegaan, dit betekent natuurlijk dat er 'in den beginne' nog niet zoveel activiteit te bespeuren is op de tijdlijn en in de groepen

Om van een platform met géén leden tot een platform met miljoenen leden uit te groeien, moeten wij vanuit het niets beginnen. Zie het maar als een soort van OERKNAL.

Websites met weinig leden hebben altijd wat opstartproblemen. En er zijn weinig mensen die lid willen worden van een platform dat nog nauwelijks leden heeft.

De afgelopen weken is er gewerkt aan de functionaliteit van het platform. Voor ledenwerving hebben wij helaas nog geen tijd gehad.

We kunnen niet inééns miljoenen leden hebben. Eerst moeten wij een soort van bekendheid gaan opbouwen bij het publiek, tot we uiteindelijk een begrip zullen zijn in erotiek-land.

De komende tijd willen we meer tijd gaan steken in promotie en ledenwerving voor Fucknet. Tot die tijd hopen wij op jullie geduld en begrip.

Gaandeweg zal het hier steeds drukker worden, zeker als jij jouw vrienden uitnodigt en overal vertelt over Fucknet.

De bedoeling is dat jullie zelf groepen en pagina's gaan creëeren van waaraf jullie je content gaan delen. Tevens blogberichten schrijven, advertenties plaatsen op de Marktplaats etc. Maak jullie eigen content.

In de blogs kun je van alles delen, bijv erotische verhalen, etc

Blijf posten, blijf delen, help mee om van Fucknet een groot succes te maken 😀

#fucknet #mededelingen

GIF