27 w ·Vertalen

Willen jullie weten waarom ik niet meer zo happig ben op 'daten'?

Het is niet dat ik er geen zin in heb hoor, ik ben gek op seks, maar ik krijg altijd zo'n anti-climax als bepaalde mannen nadat ze met je gedate of geneukt hebben net doen alsof ze je niet (meer) kennen, terwijl de vonken er een paar dagen ervoor nog vanaf vlogen.

Vaak raken ze achteraf met zichzelf in de knoop omdat ze seks met je hebben gehad en kunnen dit dan niet verwerken voor zichzelf.

Meestal spat de passie er vóór de date nog vanaf en doen ze er alles aan om je in bed te krijgen, en vaak, zodra ze je eenmaal hebben gehad besta je gewoon niet meer voor ze en gaan ze snel weer op zoek naar een andere verovering.

Daarom hou ik eigenlijk iedereen op afstand.

Veel mannen weten simpelweg niet hoe ze met een transgender moeten omgaan, zien je als een ultieme 'fetish' maar staan er vaak niet bij stil dat je ook nog een hart hebt en niet alleen maar een neuk 'ding' bent.

Ze staan er vaak niet bij stil dat het leven van een transgender persoon enorm ingewikkeld is, dat je vaak het onderwerp bent van haat en agressie en een ingewikkeld leven leidt met veel stress en eenzaamheid.

Sta daar eens bij stil als je met een transgender persoon wil afspreken, het is echt niet altijd alleen maar 'glamour en glitter'