26 w ·Vertalen

Hoi lieve leden,

Ik moet jullie iets vertellen. Het is niet iets dat je zou verwachten op een erotisch platform als Fucknet maar ik moet het toch kwijt zodat jullie weten waar je rekening mee moet houden met mij en begrijpen wat ik van tijd tot tijd doormaak.

Ik heb een bipolaire stoornis, dit is een psychische aandoening die ze vroeger 'manisch depressief' noemden.

Ik lijd hier al ca. 32 jaar aan. Het is een heel ingewikkelde toestand waar je mee leeft en het is altijd net alsof je een koorddanser bent. Soms hel je over naar de ene kant en soms hel je over naar de andere kant. Je kunt super gelukkig, euforisch zijn zelfs, maar ook zwaar depressief. Het laatste, daar zit ik momenteel in. Door de manie van de afgelopen maanden, het vele werk aan Fucknet en andere zaken die in mijn leven afspelen, ben ik nu in een depressie beland. Uiteindelijk zal ik wel weer opkrabbelen, zoals altijd, maar dit heeft tijd nodig.

Momenteel ben ik niet echt de vrolijke persoon die jullie gewend zijn, een depressie moet je niet onderschatten.

Daarom probeer ik zoveel mogelijk rust te nemen, staat mijn hoofd niet naar afspraakjes of 'geile dates'. Ik moet eerst zelf weer beter worden.

De afgelopen 8 jaren heb ik vanwege mijn diabetes ook vreselijk veel spanningen gehad door een gruwelijke infectie in mijn voet, waaraan ik ben geopereerd en 6 jaren lang dagelijks in een systeem van thuiszorg en regelmatige ziekenhuisbezoeken, verkeerde. Hiervan ben ik nooit echt hersteld omdat het me té lang, téveel stress heeft gegeven, meer dan een mens zou kunnen verdragen.

Ook heb ik veel te maken gehad met haat en aanvallen op social media , dit is mij allemaal niet in mijn kouwe kleren gaan zitten.

Uiteraard gaat Fucknet door, maar ik hoop op jullie geduld en begrip als ik langere tijd stil ben en er even geen updates zijn op de site.

Ik had gehoopt mensen te vinden die me zouden helpen met Fucknet, maar dit is helaas niet het geval.

Geef mij aub de tijd om weer op te krabbelen. Mijn DM's moeten om deze reden ook uit blijven staan omdat ik momenteel niets kan verdragen.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend 🤗❤️❤️❤️