21 w ·Vertalen

Goeiemorgen Fucknetters,

Er moet mij even iets van het hart...

Velen worden hier lid met het idee in hun achterhoofd om snel een geile seksdate te vinden, want iedereen is geil, niet?

Laten we allereerst vooropstellen dat Fucknet géén datingsite is. Verwacht niet, in het nog uitermáte jonge stadium waarin Fucknet verkeert, hier snel een geile date te vinden. Het platform is nog geen jaar oud en slechts een klein percentage van de leden is aktief, en de variatie van leden is (nog) niet enorm, dit omdat zij met té hoog gespannen verwachtingen lid werden van ons platform.

Fucknet is een DEEL-platform waarop je spannende momenten deelt, spannende foto's, filmpjes of linkjes.

Gebruik Fucknet AUB niet met DATING als hoofddoel . Het is natuurlijk niet verboden om te daten, maar als je überhaupt een date wíl, deel dan ook eens iets leuks of gezelligs.

We zijn hier allemaal bij elkaar om elkaar te inspireren, erotische fantasiëen uit te wisselen en vooral om leuke, nieuwe vrienden te maken.

Zodra Fucknet 'mainstream' wordt en groter en bekender kúnnen er uiteraard dates ontstaan door de dingen die jij deelt en de interactie die jij hebt met andere Fucknetters, maar DATING is níet het hoofddoel dat wij in gedachten hadden toen wij dit platform ontwikkelden.

Wees aub ook actief, deel leuke foto's, memes, filmpjes en linkjes, dáárvoor hebben wij Fucknet gemaakt 🤗

Fijne, mooie dag 💋

image