19 w ·Vertalen

Niet echt een thema voor op een erotisch platform, maar aangezien ik geen facebook of twitter gebruik en het toch even kwijt wil, dan maar hier op Fucknet...

Morgen is het Moederdag. Velen zullen gezellig bij hun moeder op visite gaan om haar te verwennen met liefde, aandacht en wellicht een kadootje.

Ik kan helaas niet meer op bezoek bij mijn moeder, aangezien zij 15 jaar geleden is overleden. 😢

Haar verjaardag, haar sterfdag, de kerstdagen en Moederdag zijn voor mij altijd zeer moeilijke dagen, omdat ik haar nog elke dag vreselijk mis. 😞

Zij was de énige wérkelijk zuivere en eerlijke persoon die ik ken en ook letterlijk de énige persoon die wist wat onvoorwaardelijke liefde was en hoe zij dit moest geven.

Toen mijn moeder stierf, stierf ik zelf ook een beetje. Ik ben nooit over haar dood heengekomen en daar zál ik ook nóóit overheen komen, daarvoor was mijn lieve moessie te belangrijk voor mij. Om héél eerlijk te zijn: Sinds zij niet meer leeft heb ik er ook niet zoveel zin meer in. Er is geen 'thuis' meer en ik moet het nu alleen zien te redden in het leven.

Ik heb ook al tijdenlang last van een depressie die maar niet overgaat. Soms gaat het wat beter maar vaak komt het in alle hevigheid weer terug en ik heb dan werkelijk nérgens zin in, zelfs niet als het prachtig weer is en het zonnetje schijnt. Depressies zijn zeer moeilijk om mee te leven. Op lastige dagen post ik even niet zo veel en doe ik ook niet veel aan de site, hopend op jullie begrip voor mijn situatie.

Mijn hoofd staat ook totáál niet naar daten en dergelijke. Voorlopig ben ik alleen maar jullie webmaster en op dagen dat ik mij beter voel doe ik even wat kleine dingetjes aan de site.

Het meeste werk is nu gedaan, het was een hels karwei om eerlijk te zijn aangezien ik totaal géén hulp heb en de hele site alleen run. Soms is dat weleens te veel en dan neem ik even een aantal dagen rust .

Morgen ben ik ook niet online en heb ik ook even geen 'goedemorgen' boodschap, uit respect voor mijn lieve moeder.

Fijne avond allemaal 😘