17 w ·Vertalen

Seks met iemand hebben, zonder liefde voor die persoon te voelen, bestaat dat?

Volgens mij niet...

Op het moment dat ik seks heb met iemand voel ik kortstondig juist héél veel liefde voor die persoon, zonder daarvoor in een langdurige relatie met elkaar te hoeven zijn.

Je wil die persoon behagen, hem doen klaarkomen, het liefst schokkend.

Naar mijn mening kan dit niet als je helemaal NIETS voor die persoon voelt. Lust is in zekere zin óók een vorm van liefde. Ik hou voor een paar momenten INTENS veel van mijn sekspartner, en daarna scheiden onze wegen weer en gaan we weer ons eigen ding doen.

Ik heb nu al meer dan vier jaar een vaste seksrelatie met een vaste minnaar.

Hij rotzooit wat rond en ik rotzooi wat rond en jaloezie hebben we niet met elkaar. Ik hou van hem... Hij is de beste minnaar die ik mij maar kan bedenken en werkelijk niemand kan aan hem tippen. En we ontmoeten elkaar steeds weer, soms met korte, soms met langere tussen pozen.

Als je geluk hebt heb je sekspartners met wie het echt klikt.

Af en toe zie je elkaar nog eens, of als je geluk hebt ontwikkelt er zich een vriendschap met houden-van.

Een traditionele relatie met samenwonen en samen van alles ondernemen heb ik helaas nooit gehad, maar desalniettemin vermaak ik mij wel met mijn schatjes 🥰

Ik hoef geen vaste relatie meer, het zou me op den duur gaan vervelen. Daarnaast kan ik ook niet monogaam zijn, er loopt simpelweg teveel lekkers rond dat ik dan allemaal zou moeten laten schieten 😏 nee, dankje 😅

Daarnaast, de bezitterigheid die je ziet in veel relaties en haantjesgedrag van veel 'alphamannetjes', daar hou ik niet van.

Ik voel me een gelukkig mens 🤗

GIF