10 w ·Vertalen

Beste Fucknetters,

Voorlopig ligt het werk aan de site even stil tot nader order.

Het opbouwen van dit platform heeft mij dusdanig veel energie gekost dat ik voorlopig even nergens toe in staat ben. Het is namelijk werkelijk een mammoet-project geweest dat éigenlijk door een heel team van mensen gerealiseerd had moeten worden, maar aangezien ik die hulp (helaas) nergens kon vinden moest ik het allemaal alleen doen.

Het is niet alleen het bouwen van de site, maar ook vernieuwing, backups maken, beantwoorden van vragen van leden en allerlei andere zaken die Fucknet aangaan, zoals bijv. promotie her en der. Én daarnaast ook nog proberen een privéleven te hebben.

Aangezien ik ook geen 18 meer ben wordt het af en toe weleens teveel. Vergeef mij dus als ik soms wat rustiger ben op de site en even geen energie heb om berichten te beantwoorden en met je te chatten, want op die momenten ben ik mijn batterij aan het opladen.

Ik ben vastbesloten om van Fucknet een groot succes te maken, maar in je eentje is dat nogal lastig. Hulp van leden is dan ook van harte welkom, bijv. bij het promoten van de site en bekendmaking ervan

Deze zomer neem ik de gelegenheid om even goed uit te rusten want soms ben ik aardig overwerkt.

Het is aan jullie, de leden, om steeds weer nieuwe content te plaatsen, dit is wat een platform als Fucknet interessant maakt.

Blijf dus regelmatig nieuwe content plaatsen, zodat ik weet dat ik me niet voor niets een burnout heb gewerkt om dit allemaal voor jullie te realiseren. Fucknet valt en staat bij jullie content, keep that in mind 😅

Ik wens iedereen een schitterende en geweldige z🌞mervakantie 😎 toe, met veel spannende avonturen.

Na de zomer zal ik proberen het werk aan de site weer op te pakken 😃

#fucknet #zomertijd #zomervakantie

GIF