1 y ·Vertalen

Zoals op de meeste erotiek websites, is het ook hier zo dat mannelijke leden het liefst een profielfoto van hun pik gebruiken, dit is natuurlijk geen enkel probleem, want niet iedereen is in de fortuinlijke positie om met gezicht op een site als deze te verschijnen, ivm werk of evt. relatie.

Echter, ik word niet warm of koud van een pik als profielfoto, want ik kan van die pikfoto niet afleiden of ik de persoon, die aan de pik vast zit, wel leuk vindt of niet.
Ik sta er zelf mét gezicht op, zelfs in een video waarin ik iemand pijp, gewoon, omdat ik overal maling aan heb. Ik schaam mij nergens voor, want we doen immers allemaal aan sex, niet dan? Gek als je je voor zoiets zou schamen.

Ik begrijp natuurlijk de angst van sommige mannen wel, want dit is natuurlijk een behoorlijk ondeugend platform, en misschien ben jij wel getrouwd en zoek jij héél in het geniep wat spanning... dat mag natuurlijk, maar mocht je contact met mij willen, dan is een date zónder foto écht niet mogelijk... en ik ga je niet eerst in whatsapp of welke andere app toevoegen om te zien hoe jij eruit ziet...

Ik ben eerder op zoek naar mannen met een nonchalante instelling, en die net als ik lak heeft aan wat men ervan zou kunnen vinden.

#dating #transgender #shemale

GIF