Beheer Fucknet    gedeeld  post
8 w

Beste leden,

Helaas heb ik niet zo'n goede mededeling:

Waarschijnlijk moet Fucknet binnen nu en een maand stoppen en dit met als volgende reden:

De persoon die tot nu toe de hostingkosten voor Fucknet betaalde is niet lang geleden zijn baan verloren. Hij betaalde tot nu toe de kosten voor de hosting van het platform ( 180,- p.m. )

Omdat zijn inkomen is weggevallen en mijn inkomen niet hoog genoeg is om deze kosten te kunnen dekken, vrees ik dat Fucknet over ca. 1 maand offline zal moeten gaan, ténzij er een wonder gebeurt en er iemand is die kan bijdragen in de kosten.

De enige oplossing die ík momenteel kan bedenken zijn betaalde lidmaatschappen of een verplicht Goldmembership bij aanmelding op de site. Hiermee zouden wij kunnen voorzien in de kosten die wij maken.

Ik heb geprobeerd om Fucknet voor algemeen gebruik gratis te houden, maar helaas, wij zijn geen Facebook met miljoenen sponsors. Alle kosten worden uit eigen zak betaald tot nu toe

Tenzij we niet heel snel een oplossing / sponsor vinden die deze kosten voor ons kán en wil betalen, vrees ik dat er geen andere optie is dan het offline halen van Fucknet. Deze gedachte maakt mij erg verdrietig, daar ik enorm hard heb gewerkt om deze website voor jullie te realiseren en er echt mijn ziel en zaligheid in heb gestopt.

Hou er dus rekening mee dat Fucknet misschien niet meer zo heel erg lang zal bestaan 😥

Dit zou erg jammer zijn voor alle leden die het hier enorm naar hun zin hebben en in Fucknet hun vaste dagelijkse stekje hebben gevonden.

Ik hoop dat er gulle leden zijn die financieel van hulp kunnen zijn, anders vrees ik het ergste 😓

Als er iemand is die deze maandelijkse kosten voor Fucknet wil bekostigen, bieden wij als tegenprestatie GRATIS advertentieruimte voor jouw bedrijf BOVENAAN de site én een VIP GOLDMEMBERSHIP for life.

Helaas geen fijne mededeling voor deze woensdagmiddag, het spijt mij 😭

GIF