6 w ·Vertalen

Ik onderbreek even mijn vakantie voor de volgende mededeling, want ik begin er een beetje moe van te worden en heb besloten negatieve commentaren op de website te verwijderen omdat deze het platform geen goed doen.

Iets meer dan een jaar geleden ben ik dit enorme mammoetproject genaamd Fucknet helemaal in mijn eentje begonnen. Het is afschuwelijk veel werk geweest om deze website te bouwen helemaal in mijn eentje. Toen ik aan deze website begon zat ik, en nu nog steeds, in een depressie. Ik ben gewoon ergens begonnen en ik zag wel waar het schip zou stranden.

Om met mijn depressie te kunnen leven móet ik regelmatig rust nemen omdat ik het anders niet meer aankan. Op dit moment gaat het ook niet goed met mij en ik heb geen energie om iets te doen aan de website. Mensen die beloofden te helpen lieten het stuk voor stuk afweten en ik sta er helemaal alleen voor met dit project.

Meer dan een jaar, sinds het ontstaan van Fucknet, heb ik ál mijn vrije tijd in dit platform gestopt om dit voor jullie te realiseren en het levert mij financieel NIETS op want Fucknet is nog steeds erg onbekend. Als je een groot team van medewerkers hebt gaat het allemaal veel beter en sneller, maar die medewerkers heb ik NIET en ik doe het allemaal alleen. Daarnaast ben ik ook geen 18 meer. Een beetje waardering zou ik dus zéér op prijs stellen.

Vanaf het begin heb ik van NIEMAND steun gehad vanuit de ADULT wereld. Dit betekent dus dat er, na herhaaldelijke verzoeken om linkruilen er gewoon NIEMAND reageert als je links wilt ruilen, TENZIJ je een flink bedrag neerlegt, dán wel. Ik word al vanaf het begin gedwarsboomd door diverse partijen en zodoende komen wij ook maar zéér lastig aan leden... Hóe komen wij aan leden als niemand ons helpt of naar ons linkt?

Je moet ook niet vergeten dat het behoorlijk moeilijk is om een nieuwe website met nog nauwelijks leden, op gang te krijgen, zeker als je nog erg onbekend bent. Dat heeft tijd nodig, tot er een groot publiek ontstaat dat deze website gaat ontdekken.

Leden krijgen voor Fucknet gaat dus maar héél moeizaam, dus, als er 'weinig gebeurt' weet je nú waardoor dit komt.

Er rust een enorme druk op mijn schouders aangezien er een dreiging boven mijn hoofd hangt dat Fucknet waarschijnlijk niet lang meer zal bestaan omdat we de financiering voor het platform niet meer kunnen opbrengen, omdat de persoon die de hosting financieert zijn baan kwijt is en ik hiervoor zelf het geld niet heb, en mijn levenswerk waarschijnlijk naar de maan zal gaan.

Ik begin het negatieve gezeur een beetje zat te worden. Ik heb al dit werk niet voor Jan met de korte achternaam zitten doen. Als je hier meer activiteit wil zien, nodig dan nieuwe leden uit, vertel mensen van het bestaan van deze website, zodat ik niet voor niets een burnout heb opgelopen door de voortdurende stress om deze website.

Ik ben maar een eenvoudig persoontje, die met NUL budget deze website uit de grond heb moeten stampen, dus dat negatieve gedoe 'dat er hier niks gebeurt' gaat mij een beetje de keel uithangen. Ik sta enorm onder druk en word moe van dit geklaag.

Blijf positief, want dat alleen maakt Fucknet aantrekkelijk. Negatieve reacties werkt alleen maar afstotend en zorgt er alleen maar voor dat het nóg stiller wordt.

Ik héb deze tijd van rust voor mezelf echt nodig om te voorkomen dat ik door alle stress in het ziekenhuis beland. Negatieve berichten en reacties zullen dus worden verwijderd en daarmee basta. Het is nu al meermalen medegedeeld en nóg lopen er mensen te klagen dat het hier stil is.

Vergeet niet dat het ook zomertijd is, veel mensen op vakantie zijn en het overal op het internet op het moment erg rustig is. Met het mooie weer hebben mensen wel wat beters te doen dan op het internet rond te hangen.

Ik heb hier een geweldige website gebouwd met héél veel mogelijkheden, er zit veel liefde en energie in. Zoiets als dit bestond er gewoon nog niet. Maar op dit moment kan ik even niet meer. Negatieve berichten irriteren mij dus ook mateloos.

Fucknet wordt alleen maar groot als jíj meehelpt.

#fucknet #mededelingen

GIF