2 d ·Vertalen

Goeiemiddag leden,

Ik moet even iets kwijt.

Soms zijn er leden die negatieve berichten plaatsen op de tijdlijn, klagen dat het hier stil is en dat er hier 'niks gebeurt', hier wil ik even iets over kwijt.

Fucknet is ontstaan op 26 mei 2023. Vanaf die tijd ben ik (helemaal in mijn uppie) bezig geweest om de website op te bouwen tot wat het nu is. Geloof me, vorig jaar zag het er hier nog totaal anders uit.

Een website bouwen is héél veel werk, zeker als je het helemaal alleen doet. Het is ook best een karwei om van een platform dat nog helemaal geen leden heeft, een bloeiende community te maken. Dat is zeker in het begin erg lastig.

In aanmerking nemende dat ik géén professionele webdesigner ben, vindt ik het toch een knap stukje werk dat ik hier heb neergezet.

Intussen probeer ik ook netjes berichten en vragen van leden te beantwoorden. Hier gaat heel veel tijd en werk inzitten.

En, ook al zie je soms niet veel gebeuren op de tijdlijn, op de achtergrond gebeurt er heel veel.

Daarnaast, als jullie alleen maar lid worden, maar niets posten, dan lijkt het inderdaad stil 😏

Veel leden komen hier om te chatten en hebben niet zoveel behoefte om dingen te posten.

Daarnaast is Fucknet nog erg onbekend. We hebben nog geen miljoenen leden, we moeten hier helemaal vanuit het niets iets zien op te bouwen en zo gaandeweg een bruisende community worden.

Wat we hier NIET tolereren zijn, negatievelingen die alleen maar komen klagen als zij niet snel 'resultaat' boeken. D.w.z. dat zij (naar hun zin) niet-snel-genoeg-een-date-scoren.

Allereerst is Fucknet géén dating site, ook al hebben wij hier voor jullie dating groepen gecreëerd. Het centrale uitgangspunt van Fucknet is HET DELEN VAN EROTISCHE CONTENT, dwz spannende foto's of video's van jouzelf. Daten is in het stadium waarin wij nog nu verkeren, niet een enorm grote optie, daar Fucknet nog bezig is met het verwerven van bekendheid in de erotiekwereld. Want, weinigen weten nog van ons bestaan.

Als jij wilt dat het hier een bruisende en drukke community wordt, dan zou ik het erg op prijs stellen als jij mensen verwijst naar deze website. Via mond-tot-mond reclame kunnen wij groter worden.

Fucknet is één van de weinige platforms waar jij ongecensureerd xxx-content kunt delen.
Negatieve klaagberichten verwijder ik ook zonder meer van de tijdlijn, want híervoor heb ik mij geen breuk gewerkt aan deze website. Negativiteit wordt dus NIET getolereerd en zal resulteren in het verwijderen van jouw profiel.

Gedraag je dus netjes, vriendelijk en positief, zodat we er hier met zijn allen een bruisende en spannende community van kunnen maken.

Het is ook belangrijk dat jij ook regelmatig updates plaatst, want zonder jouw bijdrage is het ook niet gezellig.

Onderneem dus actie als jij REACTIE wil.

Tot zover deze huishoudelijke mededeling 😘

#fucknet #mededel8ngen

GIF