1 y ·Vertalen

Voor de heren die hopen op Fucknet snel een date te vinden willen wij graag het volgende zeggen 😃

Als je hier lid wordt in de hoop snél een geile date te vinden moeten wij jou helaas teleurstellen.

Allereerst is het platform nog in een té jong stadium. Daarnaast is Fucknet géén datingsite maar een algemeen erotisch sociaal netwerk waarop jij erotische momenten, ervaringen, foto's en video's deelt.

Óók zullen dames niet zo makkelijk lid worden van een platform als het onze, omdat alle mannelijke leden dan meteen bovenop hen zullen duiken, dat is gewoon een algemeen gegeven.

De dames die hier wél voor openstaan zullen hoogstwaarschijnlijk commercieel zijn.

Momenteel is het zo dat de meeste leden hoofdzakelijk mannen zijn, en we weten allemaal dat het meestal mannen zijn die op zoek zijn naar sex. 💦💦💦

We hebben natuurlijk wel diverse DATING groepen, maar dat staat feitelijk los van de kern-bedoeling van ons platform, namelijk delen van erotische zaken.

Natuurlijk ontstaan er soms dates op ons platform, door interacties via posts op de tijdlijn of in de groepen en vriendschappen die jij hier sluit, maar dating is op Fucknet NIET het uitgangspunt.

Dus, wees niet teleurgesteld als je niet snel een date vindt op Fucknet, want daar gaat het hier niet om...

We bestaan nu ca. 2,5 maand, het platform is dus nog erg nieuw en tamelijk onbekend. We zijn (nog) geen Xhamster 😄 maar werken er wel hard aan nét zo bekend te worden.

Tot die tijd zullen jullie geduldig moeten zijn 😎

#fucknet #mededelingen

image