1 y ·Vertalen

Goeiemorgen geile mensen,

Misschien is het leuk om op deze druilerige dag een geile ervaring te delen die ik jaren geleden had 🍆

Zoals jullie weten heb ik altijd een voorliefde gehad voor 'Zuiderse' types. Marokkaanse, arabische mannen met dikke besneden pikken.

Jaren terug , toen ik nog als jongen in de gayscene leefde, beleefde ik vaak spannende avontuurtjes in dit was er één van. Destijds had ik al een zéér vrouwelijk voorkomen, maar ik dacht gewoon dat ik gay was en leefde dus ook dienovereenkomstig.

Al maanden bemerkte ik dat er in de betreffende gay bars een marokkaanse man, ik schatte hem toen een jaar of 39 (ik was 18), gekleed in het welbekende leren jasje en spijkerbroek met daarin een flinke bobbel, op zijn zachtst gezegd 'een oogje' op mij had.

Waar ik was, daar was hij. Als ik aan de bar zat schuurde hij vaak met zijn bobbel tegen mijn kont aan als hij 'toevallig' langs mij liep.

Maar ik deed altijd alsof mijn neus bloedde en geen interesse had. Terwijl ik diep van binnen bloedgeil werd van hem en ernaar snákte om beestachtig door hem geneukt te worden.

Ik had wilde fantasiëen over hem en droomde ervan om in een donker steegje door hem gepakt te worden op hardhandige wijze 🍆💦💦💦

Hij was zo geil, een beetje een eenvoudig, neanderthaler-achtig type, gewoon een simpele maar geile vent, ik vond dat juist geil 💦💦💦

Enfin, ik had hem maanden niet gezien tot op die ene dag ...

Ik was in een obscure gaybar en zat daar aan de bar te babbelen met mensen die ik kende.

Ik wilde naar een andere bar en maakte aanstalten om te vertrekken en stapte naar buiten en liep richting de andere bar. Het was ca. 10 minuten lopen.

Plotseling merkte ik dat die marokkaan mij achtervolgde. En wat zag mijn oog? Hij had zijn broek open en liep gewoon met zijn dikke marokkaanse pik achter mij aan op straat: 'Ik jou nouke', zei hij.

Ik deed alsof ik er niet van gediend was, mijn hart bonkte in mijn keel... 'Wat geil', dacht ik.
Maandenlang droomde ik ervan om beestachtig door hem geneukt te worden. Zou het nu gaan gebeuren?

Opeens was ik hem kwijt en zag hem niet meer, tot ik langs een donker steegje liep.

Plotseling trokken twee sterke handen mij het steegje in en daar stond hij... met zijn machtige kloppende pik vooruitstekend, klaar om diep in mijn keel te verdwijnen.

Hij pakte mijn hoofd vast en duwde me naar zijn pik: 'Pijpen!', zei hij op dwingende manier
Ik was verbouwereerd, en realiseerde me: 'Ik word hier gewoon verkracht', en ik vond het nog geil ook. 😱

Hij hield mijn hoofd stevig vast en duwde zijn dikke pik helemaal totaan zijn ballen in mijn gulzige keeltje en neukte mijn mond met diepe halen alsof het een kutje was. De geur van zijn leren jas tijdens het pijpen wond mij enorm op.

Na een tijdje trok hij me omhoog en draaide me om en trok mijn broek naar beneden...

'Ik jou nouke' , zei hij.

Voordat ik het wist voelde ik een enorme pijn.
Zijn dikke pik schoof genadeloos diep bij mij naar binnen. Met diepe halen neukte hij mijn anaalkutje. Na korte tijd kwam hij diep in me klaar.

Mmmm, wat was dit geil.

Hij vroeg me of ik met hem mee naar huis ging zodat hij me de hele nacht kon neuken maar ik had met vrienden afgesproken in de andere kroeg.

Ik heb hem daarna nog een paar keer gezien en ben nog een paar keer door hem geneukt op spannende plekjes.

Helaas ben ik hem daarna uit het oog verloren en denk nog vaak aan hem 🍆💦💦💦

Ik zou het leuk vinden als andere fucknet-leden ook geile ervaringen zouden delen 😁

Wat vonden jullie van dit verhaal?

#fucknet #sexverhalen #gay #homosex

image