52 w ·Vertalen

Geachte leden,

Fucknet bestaat morgen exact 4 maanden.

In de afgelopen maanden hebben wij op de achtergrond hard gewerkt aan ons ONGELOFELIJK GEILE platform. En we hebben nog grootse plannen voor de toekomst, maar dan hebben we wel leden nodig, die ook actief zijn.

Voor een beginnend platform dat nog geen leden heeft, is er altijd een opstartfase. Je moet als community zonder leden zien uit te groeien naar een grote, bruisende gemeenschap. Als nieuwe leden nog niet veel activiteit bemerken werkt dit (nog) niet stimulerend omdat zij graag activiteit zien. Vaak vergeten zij zélf actief te posten, terwijl actief zijn op het platform nieuwe leden ook inspireert om dagelijks geile content te posten.

Leuke, geile berichtjes hoeven niet persé altijd maar 'een geile date' als doel te hebben. Je kunt ook gewoon geile linkjes, grappige en erotische memes delen, voor de gezelligheid, spannende gifjes of filmpjes / foto's van jezelf of privéfeestjes die je hebt gehad.

De mogelijkheden zijn legio op Fucknet

Je zult zélf moeten zorgen voor een interessante fanbase door interessant content te posten en jouw volgers geïnteresseerd te houden. Hieruit kunnen spannende contacten ontstaan die Fucknet voor iedereen leuk maakt.

We willen hier graag een gemèleerd publiek hebben, hetero, homo, biseksueel, lesbiennes, transgenders en travestieten, iedereen is hier van harte welkom.

Wees dus actief, plaats geregeld iets geils of interessants. Wij van Fucknet doen ons uiterste best om jullie al die mogelijkheden te bieden

Het is aan jullie om hier gebruik van te maken 🤗

#fucknet #mededelingen

GIF