48 w ·Vertalen

Haha, ik kwam dit oude bericht tegen tussen mijn facebook herinneringen, ik moest er zo om lachen, leuk om hier te delen. 🤣🤣🤣

Een Italiaans stelletje dacht in een gekke geile bui gisteren een snelle wipje te maken in de Adriatische Zee, maar heeft dat moeten bekopen met een bezoek aan de eerste hulp. Dat meldt de Italiaanse krant Il Mattino.

Toen de daad gedaan was kwam de man tot de pijnlijke ontdekking dat hij zijn 26 centimeter lange piemel niet meer uit zijn geliefde kon sjorren. De twee bleken namelijk door de waterdruk vacuüm aan elkaar gezogen te zitten. Uiteindelijk wisten de twee de aandacht te trekken van omstanders die het onfortuinlijke stel voorzag van een handdoek. Hierna werden zij naar het ziekenhuis vervoerd. In het ziekenhuis constateerde men een geval van 'penis captivus', een toestand waarbij na de coïtus ten gevolge van kramp der diepe vaginaal musculatuur de penis in de vagina wordt vastgehouden. Uiteindelijk bood een injectie die normaliter gebruikt wordt om de baarmoeder van een zwangere vrouw te verwijden uitkomst.

image