48 w ·Vertalen

Beste Fucknetters,

Hier en daar zien wij af en toe leden klagen dat het hier nog erg rustig is. Dit kan uiteraard kloppen 😃

Het zit zo:

Fucknet is een nog tamelijk onbekend platform. Daarnaast bevinden wij ons nog steeds in de bétafase. Dit betekent dat de site nog volop getest wordt. We hebben enorm veel werk gehad aan het bouwen van het platform.

Vergis je hier alsjeblieft niet in. Zeker daar ik het allemaal in mijn eentje doe. We zijn helaas geen facebook met een personeelsbestand van duizenden medewerkers.

Wij moesten bij een nulpunt beginnen met een blanco vel, met nauwelijks budget en géén medewerkers.

Gelukkig zijn er nu wat leden die zich als vrijwilliger hebben aangemeld, waarvoor onze grote dank.

Uiteraard moeten wij ook peilen of er überhaupt animo is voor een erotisch social media platform als het onze. Vele , nieuwe leden, zijn een erotisch platform als het onze niet gewend en moeten hun draai nog zien te vinden. Sommigen worden lid uit nieuwsgierigheid maar komen nooit meer terug, terwijl andere, enthousiaste leden dagelijks posten

Jullie moeten het platform de kans geven om op gang te komen. We kunnen niet in één klap, zonder budget voor grootscheepse reclamecampagnes, inééns bij de hele wereld bekend worden. Dit heeft tijd nodig om te groeien.

Stop aub met klagen dat het stil is, dat schrikt namelijk eventuele nieuwe leden af en dan is al ons werk allemaal voor niets geweest.

Help Fucknet liever mee om meer bekendheid te krijgen door het platform met al jouw kinky vrienden te delen en iedereen hier uit te nodigen.

Alleen met jullie hulp kan Fucknet groot worden...

Als wij het geld hadden om duizenden flyers te laten drukken en op allerlei plekken te adverteren hadden wij dit allang gedaan. Helaas kost de hosting van het platform al een hoop geld. Dus wij moeten het hebben van mond-tot-mond reclame.

Jullie hulp is dus enorm welkom 🤗

#fucknet #mededelingen

image