45 w ·Vertalen

Aangezien we met masturbeerders onder elkaar zijn, ben ik wel nieuwsgierig wat jullie masturbatietechnieken zijn. Gebruiken jullie hulpmiddelen, speciale plekken, wat doe je juist niet?

Ik trap af:
Sinds ik begonnen ben met masturberen klem ik mijn hand om de stam en schuif de huid op en neer. Aangezien ik geen voorhuid meer heb, komt de huid niet verder dan halverwege mijn eikel. Ik gebruikte nooit spuug of iets. Ik vond het wel lekker om mijn pik in te zepen als ik onder de douche sta. Jaren later ontdekte ik dat ik het lekkerder vond als ik wat slaolie op mijn pik smeerde. Het gladde gevoel gaf wat extra opwinding. Al deze ontdekkingen vonden plaats in mijn ouderlijk huis.

Toen ik op mijzelf woonde, schoor ik mijn schaamhaar af zodat mijn pik en ballen vrij van haar waren. Ik had bij de Kruidvat de massageolie ontdekt. Perfect. De combinatie massageolie en de geschoren huid (vooral na het douchen) maakte het superopwindend. Ik masturbeerde nog steeds met mijn hand om de stam geklemd. Dat is nooit anders geweest. De huid ging dan niet mee tot halverwege de eikel maar mijn hand. Je kwam er al snel achter hoe hard je moest klemmen om je eikel. Maar als ik klaar kwam raakte ik mijn eikel nooit aan. Die is dan supergevoelig. Raak ik m dan wel aan dan is het heerlijke orgasmegevoel direkt weg. In de zomer zat ik vaak in mijn tuin. De massageolie stond buiten en werd verwarmd. Als ik dan de eerste druppels op mijn pik liet vallen kwam ie erg snel overeind.

Tot vandaag de dag gebruik ik massageolie. Ook soms samen met mijn vrouw. Heel soms pijpt zij mij klaar maar dan kan ik in haar mond klaarkomen als ze mijn eikel maar niet aanraakt. Meestal haal ik m eruit en trek me klaar. Soms spuit ik haar vol, maar dan beweeg ik niet meer. Te gevoelig. En zij wordt megageil als ik haar volspuit. Paar jaar geleden heb ik de stap gezet om een cockring aan te schaffen. Uiteraard moet je ontdekken welke ring en afmeting het fijnst is. Tijdens het masturberen draag ik altijd een cockring. Mijn pik is dan net wat stijver, dikker en spuit nog krachtiger.

Als ik dan vroeger met de olie aan t spelen was, ging ik wel eens met mijn vingers rond mijn anus of soms er iets in. Erg geil plekje is dat. Ik heb op aanraden van mijn vrouw een anusvibi gekocht. Nu gebruiken we samen best wel wat speeltjes, dus was t niet zo gek. Heel af en toe gebruik ik m nog. Ook heb ik een flashlight, maar dat bevalt mij minder. (Eikel..)

Ik denk dat jullie wel een beeld ongeveer hebben. In de toekomst volgt nog wel een filmpje of 2 ter verduidelijking.

Nou, kom maar op met jullie info! 😁

#masturbatie #masturbatietechniek #massageolie #eikel #penis #pik #stijf #cockring #speeltjes #orgasme #klaarkomen