43 w ·Vertalen

Weet je? Ik ben eigenlijk niet zo van het internet daten...

Veel leuker vindt ik het om tijdens het uitgaan iemand te ontmoeten en daar dan uiteindelijk mee in bed te belanden. Je weet dan meteen wat voor vlees je in de kuip hebt, wat iemands lichaamstaal is, hoeveel feromonen een man uitstraalt, het spel van flirten, steelse blikken naar elkaar werpen, leuk gewoon.

Via het internet is het vaak zo onpersoonlijk. Bovendien hou ik niet zo van het eindeloos gechat. En vaak als het dan daadwerkelijk tot een date komt valt het vies tegen.

De persoon is niet wat je ervan verwacht of jij bent niet wat híj verwacht en soms klikt het ook gewoon niet.

In het verleden heb ik heel vaak teleurstellende dates gehad via het internet. Soms haal je zonder het te beseffen vreemde kwezels in huis. Daarom moet je ook erg voorzichtig zijn als je afspreekt

Helaas heeft Capelle geen bruisend uitgaansleven en voor transgenders is er al helemaal niets te doen hier.

In Rotterdam hoefde ik maar de straat op te gaan en ik had al meteen beet. In het kerkelijke Capelle wordt er niet op straat 'gecruised' zoals je dat met een mooi woord noemt.

De enige optie die ik heb is Het Kralingse bos, dat met mijn scootmobiel te bereiken is maar het centrum van Rotterdam is dan net weer iets te ver.

Af en toe leg je contacten via een of andere datingsite, chat uren en uren, de vonken vliegen ervan af en dan ineens hoor je niets meer van die persoon

Ik vind dit erg frustrerend, maar soms heb je weleens geluk maar dat is maar heel sporadisch.

Een avondje stappen met de scootmobiel naar Rotterdam Centrum is dan net weer een brug te ver (letterlijk).

Ik ben een heel spannend en enerverend leven gewend maar hier in Capelle ga je gewoon dood van de saaiheid.

Hopelijk vindt ik snel een huis in Rotterdam, mijn eigen stadje 🥰

#dating #internetdating #transgender

image