43 w ·Vertalen

'Sexrelaties' kunnen toch ontaarden in liefde.

Toen 'corona' uitbrak leerde ik iemand kennen via een datingsite. Vanaf het begin spraken we met elkaar af dat we alléén een sexrelatie met elkaar zouden hebben. Wij waren niet bang voor Corona en lieten ons niet gek maken en lagen wat dit betreft goed op 1 lijn.

We zijn nu bijna 4 jaar verder en we zien elkaar nog af en toe.

We hebben niet officieel een relatie, maar ik ben toch van hem gaan houden, omdat hij vreselijk warm en lief is, en een goddelijk lichaam heeft. We hebben al die tijd toch bijzonder intieme momenten met elkaar gedeeld en vurige sex met elkaar gehad, dus het is nogal logisch dat er bepaalde gevoelens gaan ontwikkelen. Ook al héb je met elkaar afgesproken dat het alléén een sexrelatie zou zijn, gevoelens kun je niet altijd dwingen 🙄

Als hij een goddelijk lichaam heeft, bijzonder lief voor je is en ervoor heeft gezorgd dat jullie beiden tijdens 'corona' niet eenzaam hoefden zijn, wordt deze 'sexrelatie' tóch een soort van liefdesrelatie, ongeacht welke 'afspraken' je in het begin met elkaar hebt gemaakt.

Het blijft toch spelen met vuur, zo'n 'sexrelatie', want gevoelens kómen er, hóe dan ook en het is aan jouzelf hoe jij hiermee omgaat.

Ik kan hem niet dwingen tot 'meer', ook al zou ik vaker bij hem willen zijn. Hij wil geen échte relatie.

We hebben het leuk en genieten op de momenten dat wij samen zijn, maar hij heeft een druk leven en ik weet dat hij meerdere schatjes heeft en ondeugend is maar dat maakt mij niet uit. Ik hou van hem zoals hij is, ook al zullen wij nooit écht samen zijn...

#relaties #sex #sexrelaties

GIF