41 w ·Vertalen

Hallo allemaal, ik zal me ook even voorstellen. (Ook ben ik al een tijdje aanwezig hier).
Adri is mijn naam, 53 uit Enschede. Sinds februari 2018 samen mijn vrouw. (ger. partnerschap). In 2005 heb ik ontdekt dat ik het fijn vindt om geen kleding te dragen. Ik blijk een nudist/naturist te zijn en leef bloot thuis. (zoveel mogelijk). Mijn vrouw is dat van huis uit niet, maar we gaan graag naar de sauna en vakantie worden gepland op plekken waar bloot zijn zoveel mogelijk kan. Voor ons een hele open en transparante levensstijl.

Sexueel hebben we het heel fijn samen en wij hebben geen behoefte aan dating. In ons geval is solo sex ook normaal. Ik speel dan ook regelmatig met mijn piemel. Labels doe ik niet aan, ik vindt dat je sexueel jezelf moet zijn en dingen moet doen wat je fijn vindt en de ruimte moet hebben om te ontdekken. Hetero, bi, gay en alles wat daartussen zit, doe wat je fijn vindt.

Wat ik hier zoek is eigenlijk leuk contact met iedereen, te zien hoe iedereen de sex en erotiek beleefd. Een paar voorwaarden zijn belangerijk: iedereen is respectvol naar elkaar, eerlijk en oprecht. Niets is verplicht maar er zijn grenzen. Daarom voel ik mij hier thuis en ik hoop dat mijn openheid voor iedereen inspiratie kan zijn om te leven wie je wilt zijn. Het bloggedeelte gebruik ik om mijn ervaringen en kijk op erotiek en sex te delen. Er komt nog van alles aan.


#nudist #naturist #bloot #naakt #voorstellen

image