Adri T      Kletscafe
41 w ·Vertalen

Lekker lummeldagje vandaag. Tot nu toe nog niks gedaan. Alleen ontbeten. Muziek op de tv van de 192tv zender. Ik blijf nostalgisch. We moeten nog de dozen van de kerstspullen opruimen. Gisteren regende het pijpestelen dus toen uitgesteld naar vandaag.

(Nu vergt dat enige uitleg. Boven onze keuken, die aangebouwd is, bevindt zich een zoldertje waar de cv ketel ook staat. Daar staan onze kerstspullen. Die zolder is alleen te bereiken via een ladder van buiten)

Misschien dat we vanmiddag even bij familie op bezoek gaan voor een bakkie. Daarvor trek ik wel ff me kleren aan Verder lekker thuis. Koken. Douchen en dan vrijen. Zijn we wel weer aan toe.

We zijn geen mensen van de quicky, maar nemen er de tijd voor. Kamer lekker warm. Zoenen met elkaar want daar wordt ze lekker nat van. Ik hou ook van strelen maar dat kriebelt bij haar altijd. Je kan je voorstellen dat we veel lachen onder de sex. Elkaar lekker opgeilen. We houden van 69 dus dat doen we veel. Ik ben zelf rustig in bed, het wilde zit niet in me. Ze houdt van op z'n hondjes. Daar kom ik wel van klaar. Ze wil dat ik haar dan volspuit. Ik spuit nogal veel dus als ik m eruit haal vingert ze zich klaar met mijn uitgelopen zaad. Maar voor mij is dat supergevoelig en kan dan niet pompen als ik klaarkom. Dus ik wissel af: soms hondjes, soms op haar rug, soms aftrekken en de lucht in spuiten.

Lekker luie zondag..
☕️?