1 y ·Vertalen

Weet je wat ik zo raar vindt? Waarom is sex iets waarvoor wij ons moeten schamen? Sex is een van de lekkerste, zoniet dé lekkerste bezigheid.... en ergens zijn er mensen geweest die een groot deel van de wereld heeft weten te overtuigen dat sex vies is... maar ik vind sex héérlijk. Ik voel me het gelukkigst met een dikke lul in mijn mond. 😋

Wát is er nu 'vies' aan sex? 'Vies' is juist lekker en puur genot, ik snap niet waarom dat iets zou moeten zijn waarvoor ik mij zou moeten schamen.

Ik ben altijd nogal rebels geweest, veel... maar niet álle mensen in mijn leven, weten dat ik sexwerker ben geweest, en dat ik dat héél af en toe nog steeds doe, púúr voor de spanning, en omdat ik het nu eenmaal heerlijk vind dat er een man op me ligt en in me zit.... ik snap gewoon niet waarom dat slecht zou zijn?

Een ander verhaal wordt het wanneer je sex tegen je zin hebt, niemand mag gedwongen worden dingen tegen je zin te doen. Dat laat trauma's achter...

Wat ik zo preuts vindt aan Amerikaanse films, wanneer een man en vrouw voor een bepaalde scène wilde sex met elkaar hebben.... ónder de dekens. Wíe heeft er sex ónder een stapel dekens? Ik niet hoor... en zodra ze het bed uitstappen, zijn ze gewikkeld in een sprei, alsof je dan ineens het naakte lichaam niet meer zou mogen zien van de persoon met wie je net wilde sex hebt gehad.

Tevens mag je wel zien dat ze 'de daad' aan het bedrijven zijn, de vonken spatten eraf, maar geslachtsdelen mag je niet zien, terwijl je zíet dat hij zijn pik diep bij haar naar binnen pompt.

De wereld zit maar maf in elkaar 🙄

#fucknet #sex #sexwerk #shemale #transsexueel

image