40 w ·Vertalen

Nog steeds zijn er leden die denken dat Fucknet een datingsite is, en als zij niet snel een date vinden, dan geven zij het op en stoppen met het posten van berichten op Fucknet.

Dit vinden wij erg jammer, want dating is NIET het uitgangspunt van Fucknet en we vinden het jammer als leden dan niet meer actief zijn op Fucknet.

Fucknet heeft als uitgangspunt het delen van erotisch materiaal.

Dit kan zijn:

🔹 Een spannende video die jij tegenkomt op porntube sites als Xhamster of Porntube
🔹 Spannende filmpjes of foto's van jouzelf (evt. met sekspartner)
🔹 Spannende erotische verhalen in de blogs
🔹 Pikante memes of Reels
🔹 Hete momenten

... Wát dan ook!

De bedoeling is dat onze leden hun eigen fanbase opbouwen. Wij hebben voor jou alle mogelijkheden gecreëerd om dit tot uiting te brengen.

Gebruik Fucknet NIET met dating als hoofddoel want dan zul je, zeker in het stadium waarin wij nu verkeren, namelijk met nog betrekkelijk weinig leden, teleurgesteld raken.

Hou er rekening mee dat Fucknet nog in de kinderschoenen staat. Een website die nog tamelijk nieuw is heeft sowieso veel moeite om op gang te komen en bekendheid te krijgen. Het duurt dus eventjes voordat wij naam hebben gemaakt en bekendheid hebben gekregen in de erotiek-wereld.

Wij hebben er enorm hard aan gewerkt om jou als lid allerlei leuke mogelijkheden te bieden om je vrij en erotisch te uiten en jezelf erotisch te profileren.

Een platform als Fucknet, daar is gewoon vraag naar. Het punt is alleen dat nog weinig mensen van ons bestaan afweten.

We krijgen weinig tot geen steun vanuit de erotiek-wereld. Daarom is het ook belangrijk dat jullie over ons praten met vrienden in het wereldje, twitteren, bloggen, naar ons linken vanaf jullie websites.

Alleen op die manier kan Fucknet bekendheid krijgen.

Geef dus aub niet op als je nog niet zoveel respons krijgt op je berichten. Voor ons, als creators van dit geweldige platform zou dit namelijk heel erg jammer zijn, daar wij onze leden voorop stellen, anders zijn als andere (grote) social media kanalen, wij persoonlijk contact hebben met onze leden. Er zit enorm veel werk in deze site en als leden dan minder actief zijn is dit voor ons een teleurstelling 😮‍💨

Zie het als de OER-knal... Vanuit het NIETS moeten wij IETS zien te worden, zónder budget en steun.

Alléén met jóuw hulp kan Fucknet groot worden. Wij hebben jóuw content nodig.

Help mee hier iets fantastisch van te maken 💪😎

Aan óns zal het in ieder geval niet liggen 😏

GIF