37 w ·Vertalen

Als je zo'n erotisch social media platform bezit als Fucknet, ben je dan zelf eigenlijk nog weleens geil?

Jazeker ben ik dat. De porno en erotische verhalen die ik hier dagelijks langs zie komen 'inspireren' mij zeer zeker, echter heb ik momenteel zélf geen tijd óf energie voor een seksleven.

Niet dat ik dat vreselijk vindt, want ik heb niets gemist in mijn leven en heb gedurende mijn hele leven genoten van een rijk seksleven en heb een hoop mooie herinneringen om op te teren en heb meer dan genoeg spannende avontuurtjes beleefd waarvan bij de meesten hun oren zullen gaan klapperen 😅

Echter, de afgelopen tien jaar heb ik het geestelijk erg zwaar gehad en ben ik bijna 10 jaar lang zeer zwaar depressief geweest, heb ik te kampen gehad met veel medische problemen, w.o. diabetes, een diabetische voet, een geamputeerde teen (voet lag helemaal open) triljoenen behandelingen waarvoor ik wekelijks meermalen naar het ziekenhuis moest en jarenlang heb verkeerd in een systeem van dagelijkse thuiszorg waar ik elke dag rekening mee moest houden en waardoor ik mijn leven niet meer kon leiden zoals ik dat voorheen gewend was.

Geestelijk ben ik nog steeds uitgeput van alle stress die ik in al die jaren heb gehad. Tel daarbij op de haat die ik dagelijks ontving op facebook als ik mij uitte over de vreselijke situatie waarin ik zat. Het was zelfs zó erg dat ik er vaak aan dacht om mijn leven te beëindigen, zó erg was alle stress waaronder ik leefde.

Ik moest zien te overleven van 32 euro in de week voor een lange periode, en daarbij nog alle gezondheidsproblemen en toestanden. En nog steeds heb ik het niet echt breed. Daarom wil ik van Fucknet een groot succes maken opdat ik ook een beter leven zal krijgen.

Dit is ook de reden waarom ik momenteel NIET date. Ik kan het gewoon niet hebben omdat alle toestanden het uiterste hebben gevergd van mijn zenuwstelsel en ik niets liever wil dan rust en alleen zijn.

Ik heb mijn handen vol aan Fucknet , en hoewel ik me gevleid voel door alle mannelijke aandacht, moet ik helaas toch NEE verkopen als het op daten aankomt. Ik ben er gewoon geestelijk niet al te best aan toe. Ik beperk mij dus tot het zijn van de operator van Fucknet tot er een dag aanbreekt dat ik mij beter voel en een beetje hersteld ben van de woeste stormen van de afgelopen jaren.

Op de achtergrond werk ik steeds aan allerlei kleine verbeteringen en snufjes voor Fucknet en ik hoop echt dat het héél groot gaat worden.

Nu kennen jullie mijn verhaal een beetje en begrijpen jullie wellicht waarom de PB's op mijn persoonlijke profiel uitstaan 😘

GIF