Beheer Fucknet    gedeeld  post
36 w

Voor degenen die klagen dat er nog 'weinig te doen' is op Fucknet, nogmaals deze berichtgeving.

Beste Fucknetters,

Hoewel het nog niet veel lijkt, klimt Fucknet momenteel langzaam richting de 300 leden.

Hou er rekening mee dat Fucknet officieel nog een pilot is om te zien of er überhaupt animo bestaat voor een erotisch platform als het onze.

Rekening houdende met het feit dat nog niemand naar ons linkt en we de leden momenteel alleen krijgen via mond-tot-mond reclame is dat best veel, zeker daar Fucknet nog niet zo enorm lang bestaat.

Een platform zoals het onze, daarvan worden de meeste mensen nogal schoorvoetend lid, omdat ze in eerste instantie niet weten wat ze ermee aanmoeten en zich zullen afvragen wát ze hier toch zullen posten...

Sinds de oprichting in mei 2023 is er hard gewerkt aan allerlei snufjes en functionaliteiten op het platform maar ook aan het uiterlijk van de site.

We hebben nu eindelijk de look gevonden waarmee we zelf tevreden zijn.

Een platform zoals het onze bestond nog niet.
Er zijn wel een aantal andere erotische social media platforms maar daar mag niet wat hier mag en de mogelijkheden zijn daar nogal beperkt. Meestal draait het op die bewuste platforms puur om de content die op de sites zelf aanwezig is en niet om het delen van allerlei erotische informatie en links.

🔸Zo mag je bij collega platforms bijvoorbeeld geen links delen naar andere erotische sites, bijv. Fucknet.
🔸Je kunt er niet, zoals hier je profiel pimpen met CSS.
🔸Je kunt er geen pagina maken ter promotie van jouw eigen erotische website.
🔸Je kunt er niet bloggen.

En zo kunnen we nog wel wat voorbeelden noemen.

We durven met een gerust hart te zeggen dat Fucknet verreweg het LEUKSTE erotische social media platform is, alleen weten nog niet zoveel mensen van ons bestaan, waardoor het hier nog steeds rustig is.

Het is algemeen bekend dat communities die nét nieuw zijn nog niet zo interessant zijn voor andere leden, gezien het gebrek aan actieve leden en hiermee het gebrek aan interessante content.

Een bekend spreekwoord luidt: 'Als er één schaap over de dam is volgen er meer!'.

Veel leden die hier lid worden nemen in het begin een afwachtende houding af en kijken eerst wat anderen posten tot zij zelf hun voorbeeld zullen gaan volgen.

Daarom willen wij zoveel mogelijk focussen op ledenwerving zodat we veel nieuwe leden krijgen die interessante content creëeren en leuke toepassingen verzinnen voor ons platform.

Iedereen is op Fucknet welkom, van de geile beer die dagelijks masturbatie video's of foto's deelt, tot de pornoproducent die zijn content deelt op de tijdlijn, of de sekswerker die hier dagelijks een spannend momentje deelt met haar / zijn clienten. Of webcam performers, strippers, erotiek webshops, we noemen maar wat voorbeelden.

Facebook moest ook van de grond af worden opgebouwd en gaandeweg bekendheid gaan krijgen. Evenzo zal dit met ons platform gebeuren. Fucknet moet gestaag bekendheid op zien te bouwen en kan niet van het ene op het andere moment opééns miljoenen leden hebben 😏

Het heeft tijd nodig.

Daarom hopen wij dat jullie al je vrienden die in het wereldje zitten hier uitnodigen zodat Fucknet één grote, bruisende community zal worden waar het gónst van de erotische activiteit.

Tot die tijd hopen wij op jullie geduld en begrip.

#fucknet #mededelingen

GIF