36 w ·Vertalen

Mijn mening over Tiktok:

Sinds september 2022 zit ik op Tiktok. Over het algemeen maak ik daar lipsync video's waarin ik playback op bekende artiesten met liedjes die ik leuk vindt.

Maar vanaf het begin zie ik daar alleen maar haat en negativiteit, vliegen mensen die elkaar niet eens kennen elkaar in de haren, worden er video's gedeeld die fucken met je mind, nemen duistere zielen jouw identiteit over en doen alsof zij jou zijn.

Ik zag een account langskomen dat mij imiteert Bbw Shemale dus wordt je erdoor benaderd, ík ben het i.i.g NIET.

Regelmatig krijg ik van die enge onderhuidse comments waarin trollen proberen je uit de tent te lokken omdat ze een reactie van jou willen. Ze willen namelijk dat je helemaal uit je dak gaat en dit filmt en op tiktok zet of dat je video's maakt waarin je huilt en emotioneel bent en dit op Tiktok zet.

Believe me, Tiktok is echt een WARZONE... Als je haters wilt hebben dan moet je naar Tiktok gaan en je moet echt heel sterk in je schoenen staan, wil je je hier niet door laten raken. Het is nog erger dan Facebook.

Verder zitten er veel heksen en tarotreaders, voodoo priesters en nog meer van die enge shit.

Hoewel ik Tiktok als medium erg leuk vindt is het een hele enge, donkere plek.

Tot nu toe hou ik het nog steeds vol maar ik post er met steeds minder plezier.

De censuur is er ook vreselijk en Tiktok 'waakt' als een echte waakond over jouw en mijn 'gezondheid', want je mag niet zichtbaar in beeld roken, want daarmee 'schaadt je de gezondheid' van anderen die door jouw gerook wellicht 'geïnspireerd' raken om te gaan roken dus ben jij schuldig als hun gezondheid achteruit gaat.

De A.I. van Tiktok zit je echt op de nek want zodra je ook maar íets zegt dat volgens Tiktok niet door de beugel kan krijg je een ban of wordt jouw bericht verwijderd.

Eindconclusie:

Tiktok is een leuke app voor mensen die lullige dansfilmpjes maken of video's maken die de internettrollen niet op een of andere wijze 'triggeren', maar ik vind het een zéér enge app 😣

#socialmedia #tiktok #reviews

GIF