36 w ·Vertalen

Hoi allemaal 👋😄

Even een 'huishoudelijke' mededeling van mijn kant 😏

Ik heb besloten om definitief te stoppen met daten, in ieder geval voor onbepaalde tijd. Ook zal ik van mijzelf geen pikant materiaal meer delen op Fucknet.

Waarom?

Ik zit gewoon in een bezinningsperiode en moet over veel dingen nadenken en ervaringen verwerken.

Ik heb genoeg gekkigheid uitgehaald en heb besloten dat het, wat mijzelf betreft wel even mooi is geweest. Ik heb niets gemist en heb genoeg avontuurtjes beleefd en het moet allemaal even bezinken. In een bericht van een paar dagen geleden gaf ik al aan dat het de afgelopen jaren kwa gezondheid nogal pittig is geweest en dat heeft er stevig ingehakt, vooral geestelijk.

Momenteel kan ik de mannelijke aandacht voorlopig ook niet gebruiken omdat ik nu meer dan genoeg heb aan mezelf. Mijn PB's blijven dus voorlopig ook uitstaan totdat ik enigszins tot mezelf ben gekomen. Ik ben behoorlijk overspannen geweest en ik ben nog geregeld depressief. Daarnaast heb ik gedurende behoorlijk wat jaren last gehad van veel online haters. Dat gaat je ook niet in je koude kleren zitten, geloof me.

Het onderhouden van deze website neemt ook het meeste van mijn tijd in beslag. Dus daten, daar heb ik voorlopig gewoon geen behoefte aan. Het liefst wil ik gewoon een vaste partner en geen losse minnaars meer... Ik hou iedereen even op afstand!

Ik beperk me de komende tijd tot het zijn van jullie 'webmeesteres' 😅 en zorg ervoor dat hier op Fucknet alles in goede banen wordt geleid.

Af en toe post ik even hoe het met mij gaat, maar geen prikkelende posts meer...

Don't worry, ik ben er gewoon hoor maar heb buiten erotiek ook andere hobbies 😄 daar wil ik weer even wat tijd aan gaan besteden omdat ik daar sinds de oprichting van Fucknet geen tijd meer voor heb gehad.

See ya soon 😘

image