35 w ·Vertalen

Weten jullie hoe je Fucknet zou moeten zien?

Als een dorpje. Een klein dorpje dat nog maar net op de kaart staat, een dorpje dat op weg is om een grote stad te worden. Een ENORME EROTISCHE STAD, zeg maar het 'SODOM EN GOMORRAH' van het internet.

De meest zondige plek waar alles wat 'verboden en taboe' is, is toegestaan (met uitzondering van extreme perversiteiten).

Een dorp heeft in het begin alleen nog maar een buurtsuper. Op een gegeven moment komt er een kaasboer, een melkboer, een café. Énnnnn een parenclub 😅

Dat kleine dorpje wordt dus op den duur een stad, maar zolang het nog een dorpje is, is er nog niet veel te beleven en kun je een kogel door de kerk schieten.

Het is dan wachten tot er nieuwe, creatieve inwoners van het dorp komen en met vernieuwende en verfrissende creatieve ideëen komen om het 'dorp' meer te laten bruisen.

Zó zie ik Fucknet voor mij...

Er is nu al meer te beleven dan sinds het ontstaan vorig jaar Mei met nog NUL 'inwoners'. Nu zijn het er een paar honderd.

Op een gegeven moment verspreid Fucknet zich als een olievlek en kan men er niet meer omheen. Het zal steeds verder worden uitgebouwd en ontwikkeld 😏

Fucknet zal dus tot ontwikkeling komen en dat heeft tijd nodig.

De juiste mensen moeten ons nog zien te vinden tot Fucknet een begrip is waar je niet meer omheen kan.

Tot die tijd zullen we geduld moeten hebben ..

GIF