34 w ·Vertalen

Goeiemorgen allemaal Fucknetters,

Persoonlijk heb ik momenteel niet veel erotische content te delen , want ik maak niet zoveel meer mee op erotisch gebied de laatste tijd. Dit is ook een beetje een bewuste keuze van mij.

Ik heb in het recente verleden vaak te maken gehad met online haters en mensen die op zijn zachtst gezegd 'niet zo vriendelijk' waren.

De dingen die ik soms naar mijn hoofd gesmeten krijg zal ik hier maar niet vernoemen, want de honden lusten er geen brood van 😤

Er zijn soms weleens mannen die ik afwijs (want, tjá, niet iederéén is mijn type, weet je?) En deze testosteronbommen voelen zich dan in hun ego aangetast en gaan dan allerlei kwetsende en denigrerende dingen naar je hoofd gooien omdat ze zich door jouw afwijzing 'minderwaardig' voelen. Om hun ego dan weer wat op te krikken proberen ze jou dan te krenken en aan te vallen en gaan kwetsende dingen zeggen of je zelfs online stalken.

Dit heeft mij doen besluiten een stuk voorzichtiger te worden en niet meer zomaar iedereen toe te laten.

Niet dát ik iedereen toeliet maar ik sta toch altijd iedereen netjes te woord, en ondanks dat krijg je regelmatig te maken met mensen die niet zo vriendelijk zijn.

Daarom wil ik de mensen op het hart drukken om niet zomaar met iedereen in zee te gaan, hoe geil en lekker zij ook lijken.

image