1 y ·Vertalen

Vroeger, toen ik nog in Rotterdam woonde, maakte ik altijd wel iets spannends mee, wat dat betreft is Rotterdam een geile stad.

Aangezien ik behoorlijk geil op turkse en arabische mannen, was Rotterdam voor mij een soort van Walhalla, want er wonen er genoeg in Rotterdam. Zodra ik ook maar één teen buiten de deur zette, was het: 'Pssst, pssst, schatje', en was er wel een of andere turk, marokkaan, irakees of anderszins geile moslimman die met zijn hand over zijn kruis wreef, mij aankeek en kusjes toewierp. 😘 Vaak werd ik dan door hen achtervolgd totaan mijn huis en pijpte ik ze of werd ik heerlijk geneukt door een geile besneden pik.

Ik weet niet wat het is, zij roepen in mij gewoon een zinderende geilheid op. Ik ben ook dol op besneden lullen en behaarde mannen, mmm dus dat zat wel goed. Ze hebben gewoon iets brutaals dat mij opwindt.

Kortom, als ik geil was (en dat was ik nogal vaak) was er altijd wel het een of ander 'te doen'.

Tien jaar geleden ben ik vanwege omstandigheden verhuisd naar Capelle aan den IJssel, maar wat is het hier saai zeg. Al het volk dat hier woont is nogal braafjes en een snolletje zoals ik is hier als een vis op het droge, hier maak ik bijna nooit iets mee.

De mannen die ik geil vindt, die wonen hier gewoon niet. Soms heb ik weleens een date vanaf het internet, maar dat is lang niet zo spannend als op straat achtervolgd te worden door hitsige en opdringerige mannen.

Sporadisch komt het weleens voor hier in het zwaar christelijke Capelle, maar dan zijn het mannen die ik helemaal niet leuk vind. Ik vind het vreselijk hier en zou graag mijn oude, geile leventje weer terug hebben, dat ik in Rotterdam had, want het enige 'spannende' dat Capelle te bieden heeft is de kerk 🤢

Ze vinden mij hier toch al vreemd en ik sta nogal in schril contrast met het brave cultuurtje hier in het stichtelijke Capelle.

Wat wil ik hier graag weg...

GIF