30 w ·Vertalen

Ik heb er héél eventjes genoeg van, het spijt me..

Het afgelopen jaar heb ik hier met Fucknet een prachtige website uit de grond gestampt die klaar is voor het grote publiek. Tevens ben ik al maandenlang bezig Fucknet aan te melden op allerlei startpagina's en linksites, maar er reageert helemaal NIEMAND als ik verzoeken doe voor linkruilen.

Ik zet op onze partnerpagina alvast een link terug vóórdat ik een linkverzoek doe op mijn aller-, állervriendelijkst... Maarrrr NULLLLL reactie, van niet ÉÉN en ik heb toch een behoorlijke shitload aan linkverzoeken uit staan, minstens 125 stuks. Maar als er NÍEMAND naar Fucknet linkt komen we ook nooit hoger in Google, en komen we dus NIET aan leden. Dít is dus de reden dat het op Fucknet zo stil is, omdat er gewoon simpelweg niemand reageert en ik heb de neiging om er de brui aan te geven want zo doe ik al het werk voor niets .

Sorry, ik doe echt mijn best voor jullie. De enige manier waarop Fucknet aan leden kan komen is d.m.v. mond- tot- mond reclame. Ik zou het anders echt niet weten.

Terwijl Fucknet werkelijk dé website is waarvan zij lid zouden móeten worden, maar ze gunnen de site niet eens een blik waardig.

Sorry maar deze frustratie moet er echt even uit, ik ben het beu 😡

GIF