30 w ·Vertalen

Goeiemorgen Fucknet-vrienden ☺️

Het lijkt alsof er nog niet veel gebeurt op Fucknet, maar op de achtergrond wordt er erg hard aan de site gewerkt. Vergeet ook niet dat Fucknet nog in de opbouwfase zit.

Op 26 mei bestaat Fucknet een jaar en in die tijd is de website heel erg veranderd. Van een kale, kille site, is Fucknet veranderd in een mooie, zwoele erotisch community met vele leuke snufjes, en het gaat alleen nog maar beter worden.

Fucknet wordt dé erotische community waarvan iedereen lid gaat willen worden 😌

Het is nog steeds niet allemaal af. Zo moet er nog een DMCA-pagina komen en de 'over ons' pagina moet nog wat meer aangevuld en opgeleukt worden en geloof me, het is ontieglijk veel werk voor één persoon. Maar dat geeft niet, het gaat helemaal goed komen met Fucknet 😏 we doen het tenslotte voor de goede zaak 😅

Nu is het weer even tijd voor wat rust want ik heb echt héél hard gewerkt om van Fucknet de állerleukste online community te maken en elke keer wordt het een stukje beter.

Heb a.u.b geduld tot het hier wat drukker wordt. Elke beginnende community gaat door veel moeilijkheden heen, want als er nog niet veel actieve leden zijn is dit gewoon nog niet zo aantrekkelijk voor potentiele nieuwe leden. Dat heeft een aanloopfase nodig om te groeien tot het zich op den duur vanzelf gaat promoten.

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijn weekend, neem een digitaal drankje aan de bar.

Vermaak jezelf met de leden die er nu al zijn. ☺️

GIF