29 w ·Vertalen

Hoi lieve mensen,

Ik heb even een verzoekje aan mensen die Fucknet een warm hart toedragen.

Zoals jullie weten beheer ik deze website helemaal alleen en dat is best een flinke verantwoordelijkheid.

En zoals jullie wellicht ook zullen begrijpen ben ik ook weleens toe aan wat rust om tijd te besteden aan andere dingen en mensen die belangrijk zijn voor mij, maar deze website moet constant in de gaten gehouden worden om te controleren of iedereen zich wel netjes gedraagt en zich aan de regels houdt. Maar voor mij alléén is dat een (te) grote opgave.

Daarom ben ik voor Fucknet op zoek naar toegewijde moderators die dagelijks even een kijkje komen nemen op de site en helpen alles in goede banen te leiden op dagen dat ik echt rust nodig heb.

Ik werk nu al bijna 10 maanden onafgebroken aan de website en ben elke dag wel even aanwezig voor de leden, maar mijn lichaam en geest schreeuwen om rust. Soms moet ik gewoon even afstand kunnen nemen van Fucknet en soms even een paar dagen NIET aanwezig zijn omdat ik graag even iets anders wil doen.

Zijn er mensen die tijd hebben om te modereren en leden te woord willen staan, snappen hoe het hier allemaal werkt en die mij eventueel zouden kunnen of willen helpen?

Ik zou jullie enorm dankbaar zijn 🥰

Liefst serieuze mensen met hart voor de zaak!

#durftevragen

GIF