27 w ·Vertalen

"X-treme Sluts and Studs" SPECIAL

Vrijdag va. 20.00 tot 01.00 uur
Venue Club Organza, Breukelen
Stellen: € 80,00 | Single dame: € 40,00
Entree single man: € 95,00
ALL-INCLUSIVE! (excl. gedistilleerd, borg lockersleutel € 10,0
ALLE VERDIEPINGEN ZIJN OPEN!

De maand maart is onze speciale actiemaand en deze keer hebben we een 'crossover' party waarbij we het beste van beide party-thema's samenvoegen om iedereen eens kennis te laten maken met de overeenkomsten én verschillen.
Met zowel de Sybian in volle actie en natuurlijk ook de beruchte bukkake-break om 23.00 uur. Dus zeker de moeite waard om te bezoeken.

Met vooraf streng! geselecteerde heren met goede looks, charme en stamina. Dus een unieke party waar je als vrouw niet de prooi bent maar zelf de jager mag zijn, omringd door de meest begeerlijke heren.

Twijfel niet om je aan te melden want er is geen gelijke party te vinden waar het er zo relaxed en actief aan toe gaat. De reviews spreken voor zich.

We hebben maar maar één doel: zo lekker en zo heet en geil als mogelijk een onvergetelijke avond te beleven.. Met uiteraard prachtige dames en natuurlijk heel veel heerlijke heren. De verhouding op deze party houden we tussen de 1 dame op 2 á 3 heren, dus zeker geen overweldigende overvloed aan mannen! Komen jullie lekker meedoen?

https://www.erofeestjes.nl/agenda/15032024.php

#erofeestjes #erotischefeestjes #parties #evenementen #events

15 maart 2024 -
Favicon 
www.erofeestjes.nl

15 maart 2024 -

15 maart 2024 - X-treme Sluts and Studs SPECIAL