27 w ·Vertalen

Hoi Fucknetters,

Ik heb het een beetje te bont gemaakt met het werken aan Fucknet. Hoewel ik er erg veel plezier in heb, heb ik mezelf een burnout gewerkt.

Toen ik aan dit project begon heb ik het nogal onderschat. Ik had gehoopt dat er gaandeweg mensen zouden komen die mij wilden helpen met de site. Sommigen zegden toe te helpen maar lieten het uiteindelijk afweten en deze personen zag ik niet meer hier op het platform.

Hun goedrecht natuurlijk maar als je het helemaal alleen moet doen wordt het toch wat veel werk. Ik heb van niemand hulp en beschik niet over een heel team van mensen. Ik heb me er nogal op verkeken. Ook ben ik nogal teleurgesteld in het gebrek aan steun vanuit de erotiekwereld. Ik heb een platform gecreëerd waarop zij van harte welkom zijn maar ze gunnen het geen blik waardig.

Ik heb teveel hooi op mijn vork genomen en zelfs dit bericht plaatsen is eigenlijk al te vermoeiend voor mij, de batterij is leeg nu.

Gelukkig is Fucknet nagenoeg af en hoop ik dat mensen het plaatsen van content niet van mij af laten hangen. Als ik er even niet vaak ben betekent dit dat ik op die momenten mijn welverdiende rust neem. Priveberichten staan om die reden ook uit omdat ik gewoon op ben en voorlopig even nergens toe in staat ben. Ik ben dan ook totaal niet geínteresseerd in daten op dit moment. Daarom blijven mijn PB's ook uitstaan want elk bericht irriteert mij momenteel. Hopelijk heeft men hiervoor ook begrip.

Voorlopig wil ik alleen maar rust en beperk ik me tot af en toe een kijkje nemen of het hier allemaal wel goed gaat.

Fijne avond allemaal 🍷🤗