17 w ·Vertalen

Ik zou wel weer eens een avondje uit willen ...

Sinds ik in het áltijd-bruisende Capelle (NOT!!!) woon (nu 12 jaar 😱) ben ik niet meer uit geweest 😭

Ik mis het bruisende en gezellige nachtleven van Rotterdam... Daar is altijd iets spannends te beleven 😏

In Capelle ga je dood van de saaiheid en de degelijkheid 😭 maar ik heb geen auto en zit in een scootmobiel en zit eigenlijk al jaren binnen, is 't niet erg?

Als ik uitging in Rotterdam belandde ik altijd wel met wat lekkers in bed. En Capelle heeft geen nachtleven. Er zijn wel wat kroegen maar daar komen alleen maar zakenlui en het is daar niet leuk en gezellig voor een transgender. Ik hou van bruine cafeetjes met gezellige muziek... Dat is hier ver te zoeken.

Ik ben er ook een beetje van vervreemd omdat ik al 12 jaar niet meer uit ben geweest en vind het ook een beetje eng weer, al die mensen om me heen, maar er móet wat gebeuren want je gaat hier gewoon dood 😭

Ik vond het altijd leuk en spannend om tijdens het uitgaan te flirten. Leuker dan online daten om eerlijk te zijn, je weet dan immers meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. En via het internet heb ik soms wat vreemde snoeshanen in huis gehaald wat me nogal heeft getraumatiseerd... Ik ben dus niet zo'n fan van het online daten...

Vroeger ging ik altijd naar de gaybars of erotische uitgaansgelegenheden, zoals de Rexane of de Moods maar die bestaan beide ook niet meer.

Wat is er leuk voor een bijna 53-jarige transgender om uit te gaan?

Ik weet helemaal niet wat er tegenwoordig de HOT spots zijn om uit te gaan...

GIF